به گزارش ایسنا، در یادداشتی که به دست روزنامه «گاردین» رسیده آمده است که روسای نمایندگیهای آمریکا باید از هرگونه اظهار نظر عمومی، مصاحبه یا فعالیت در شبکههای اجتماعی که بتواند افکار عمومی منطقه را تحریک کند، بر مسائل سیاسی حساس اثر منفی بگذارد یا روابط آمریکا را پیچیده کند، پرهیز کنند.
در داخل دولت آمریکا، این دستور عموما نوعی توبیخ غیرمستقیم برای «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در اسرائیل تعبیر شده است. هاکبی اخیرا در پادکست برنامه تاکر کارلسون گفته بود اسرائیل بر اساس انجیل، حق مالکیت بخش بزرگی از سرزمینهای خاورمیانه را دارد.
این دستورالعمل در حالی صادر شد که دور سوم مذاکرات میان آمریکا و ایران روز پنجشنبه در ژنو برگزار شد.
«سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان روز پنجشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» درباره مذاکرات نوشت: «پیشرفت بیشتری در تعامل دیپلماتیک ما با ایالات متحده حاصل شده است.»
وی با تاکید بر اینکه «این دور از مذاکرات، فشردهترین مرحله تاکنون بود»، افزود: «این گفتوگوها با این درک متقابل به پایان رسید که در خصوص موضوعات اساسی برای هرگونه توافق، از جمله لغو تحریمها و گامهای مرتبط با حوزه هستهای، بهصورت جزئیتر و دقیقتر به رایزنیها ادامه خواهیم داد.»
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با اشاره به مذاکرات هیاتهای فنی در روز دوشنبه، عنوان کرد: «به موازات مسیر سیاسی، تیمهای فنی در روزهای آتی در وین گرد هم خواهند آمد. ماموریت آنها به همان اندازه ماموریت ما حیاتی و مهم است.»
انتهای پیام


نظرات