• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404121106253
  • منبع : نمایندگی خوزستان

بازار اهواز در آرامش است 

بازار اهواز در آرامش است 

ایسنا/خوزستان جنگ می‌تواند تاثیرات عمیقی بر امنیت غذایی و دسترسی به کالاهای اساسی در مناطق درگیر داشته باشد. افزایش قیمت‌ها، اختلال در زنجیره تامین، محدودیت دسترسی به منابع و زیرساخت‌های آسیب‌دیده، همگی از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به بحران‌های غذایی و کمبود کالاهای اساسی شوند اما علی رغم اینکه اکنون در شرایط جنگی هستیم، بازار اهواز در آرامش است و مشکلی در تامین و توزیع اقلام اساسی وجود ندارد.

در شرایط جنگی تولید محصولات غذایی نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. حمل و نقل محصولات نیز به دلیل خطرات ناشی از درگیری‌ها و تخریب جاده‌ها و راه‌ها با مشکلاتی روبرو می‌شود، اما بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که علیرغم شرایط جنگی در روزهای اخیر، بسیاری از شهروندان اهوازی از موجودی کافی کالاهای اساسی در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها خبر می‌دهند. 

به گزارش ایسنا، شهروندان اهواز از تداوم فعالیت فروشگاه‌ها و مغازه‌ها و همچنین عرضه نسبتا مناسب کالاهای اساسی در سطح شهرستان خبر می‌دهند و ابراز رضایت دارند.

یک سرپرست خانوار اهوازی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص موجودی کالا در این شرایط اظهار کرد: خوشبختانه کالاها و اقلام اساسی در بازار موجود است اما متاسفانه عرضه مرغ کمتر شده است. ولی فروشگاه‌ها و مغازه‌ها تعطیل نشدند و همچنان در حال خدمت‌رسانی هستند و این نشان دهنده این است که بازار همانند قبل در حال فعالیت است. 

عیسی یکی دیگر از شهروندان نیز با بیان اینکه قیمت کالاها در حال حاضر تغییری پیدا نکرده است، گفت: خوشبختانه همه چیز به روال عادی پیش می‌رود و مشکلی در تهیه اقلام مصرفی خانوار وجود ندارد. 

وی افزود: البته شایعاتی در خصوص موجودی کالاها گفته می‌شود که خلاف واقع است. حتی با توجه به اینکه صف بنزین روزهای اول شلوغ بود، اکنون صف پمپ بنزین‌ها نسبتا کمتر شده و خیلی آزاد و بدون هیچ صفی می‌توان بنزین زد. 

مهدی شهروند دیگری نیز به ایسنا گفت: روز اول جنگ درباره تامین مایحتاج روزانه نگرانی داشتم و حتی تصور می‌کردم در تهیه اقلام مواد غذایی با مشکل مواجه بشوم، اما خدا را شکر توانستم میوه و تره‌بار و مرغ و گوشت مورد نیاز خانواده را از محله خود تهیه کنم و فروشگاه‌ها بدون شلوغی و مشکلی مواد غذایی را عرضه می‌کنند. 

رضا صاحب یک فروشگاه در یکی از محله‌های اهواز درباره توزیع مواد غذایی و اقلام اساسی بیان کرد: در ماه رمضان تقاضا برای خرید مواد غذایی بالا می‌رود. امسال نیز در این شرایط جنگی تاثیری بر تقاضای مردم نداشته و مردم به صورت روزانه خرید موردنیاز خود را انجام می‌دهند. همچنین ما نیز به عنوان توزیع‌کنندگان، مشکلی در تامین اقلام مصرفی خانوار نداشتیم و به میزان تقاضا عرضه نیز انجام می‌شود. 

مریم که ساکن منطقه زیتون کارمندی است، درباره وضعیت بازار در این روزها اظهار کرد: در این روزها با وجود شرایط خاص جنگی، بازار از مغازه‌ها و سوپرمارکت‌ گرفته تا قصابی‌ها و نانوایی‌ها و اصناف میوه و تره‌بار همگی باز و فعال هستند و من و دیگر شهروندان محله بدون هیچ مشکلی و به راحتی خرید روزانه خود را انجام دادیم و بازار بدون هیچ تفاوتی نسبت به قبل از شرایط جنگی، برقرار است و کمبودی وجود ندارد. 

وی با بیان اینکه امیدوارم جنگ به زودی به اتمام برسد، افزود: مردم نگرانی‌هایی دارند اما امیدواریم به لطف خدا و تلاش مسئولان مربوطه وضعیت بازار به همین شکل ادامه یابد و خدای نکرده مردم در تامین مایحتاج خود دچار مشکل نشوند.

سعید یک شهروند دیگر اهوازی است که می‌گوید: در این یکی دو روز برای خرید هیچ مشکلی نداشتم و کالاهای اساسی در دسترس هستند. حتی مصاحبه‌ای از استاندار خوزستان خواندم که تاکید داشت مشکلی در توزیع و تامین اقلام نیست.

او بیان کرد: اگرچه در شرایط جنگی هستیم ولی مشکلی از نظر خرید مایحتاج نداریم. امیدوارم در ادامه نیز با نظارتی که صورت می‌گیرد هیچ خللی ایجاد نشود و هر چه سریع‌تر نیز کشورمان به آرامش برسد.

انتهای پیام