• چهارشنبه / ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۰:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404121307194

استاندار خوزستان: نظارت مستمر و شبانه روزی بر تامین و قیمت کالاها داریم

استاندار خوزستان: نظارت مستمر و شبانه روزی بر تامین و قیمت کالاها داریم

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با تاکید بر نظارت بر موجودی و قیمت کالاها در استان، گفت: احتکار و گران‌فروشی امروز جزو جرائمی هستند که باید به صورت قاطع با آن‌ها برخورد شود.

سیدمحمدرضا موالی زاده شامگاه سه‌شنبه ۱۲ اسفندماه در نشست تنظیم بازار خوزستان، اظهارکرد:  تاکید ما بر این است که هماهنگی بین بخشی برای نظارت هر چه دقیق‌تر بر موجودی کالاها و قیمت‌ها در بازار ایجاد شود.

او افزود: اگر گران‌فروشی صورت بگیرد حتما برخورد خواهد شد. احتکار و گران‌فروشی امروز جزو جرائمی هستند که باید به صورت قاطع با آن‌ها برخورد شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: در دوره‌ای هستیم که بحمدالله شاهد حضور پرشور و حماسی مردم در صحنه هستیم که محکم ایستاده‌اند و از تمامیت ارضی کشور، حریم ولایت و ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند.  در جای جای خوزستان مردم در صحنه هستند و این انسجام مردم واقعا قابل تقدیر است و با هیچ زبانی نمی‌شود از این مردم وفادار قدردانی کرد.

موالی زاده همچنین بیان کرد: موظفیم بهترین خدمات را در زمینه های مختلف به مردم از جمله تامین کالاهای مورد نیاز و نظارت بر قیمت کالاها ارائه دهیم. جلسه‌ای که امشب برگزار کردیم به این منظور بود که تاکید کنیم تا نظارت به صورت مستمر، جدی و شبانه روزی صورت بگیرد.

او تاکید کرد: با هر متخلفی برخورد لازم صورت خواهد گرفت و به این منظور مرکزی برای افزایش بازرسی‌ها تشکیل شده تا بتوانیم در شرایط مناسبی از حیث تامین کالا و قیمت کالاهای مورد نیاز مردم قرار بگیریم‌.

انتهای پیام