به گزارش ایسنا، ایبک اسمادیاروف، سخنگوی رئیسجمهور قزاقستان، در کانال تلگرامی خود نوشت توکایف این تصمیم را اقدامی مهم برای کاهش تنشها در خاورمیانه میداند.
به نقل از سایت آناتولی، مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ایران، روز شنبه اعلام کرد ایران از حمله به کشورهای همسایه خودداری خواهد کرد، مگر اینکه از خاک آنها به ایران حمله شود.
پزشکیان همچنین از کشورهای همسایه به دلیل تنشهای فزاینده منطقهای عذرخواهی کرد و گفت ایران «قصدی برای حمله به کشورهای دیگر» ندارد.
ایران در ۲۸ فوریه در پاسخ به حملات آمریکا و اسرائیل به سمت اسرائیل و چند کشور حوزه خلیج فارس که میزبان تأسیسات نظامی آمریکا هستند، موشک و پهپاد شلیک کرد. برخی از این حملات تلفات و خساراتی به اماکن غیرنظامی از جمله بنادر و ساختمانهای مسکونی وارد آورد که موجب ناراحتی و نگرانی کشورهای منطقه شد.
تهران این حملات را پاسخی به حمله نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران اعلام کرد که به شهادت صدها نفر از جمله آیتالله علی خامنهای، رهبر معظم ایران و مقامات ارشد نظامی انجامید.
انتهای پیام

