• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد مطلب: 1404121810565
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل صمت استان اعلام کرد

ادامه فعالیت واحدهای تولیدی برای تامین نیاز بازار در سیستان و بلوچستان

ادامه فعالیت واحدهای تولیدی برای تامین نیاز بازار در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: واحدهای تولیدی استان با تمام ظرفیت در حال فعالیت هستند تا نیازهای بازار را تامین کنند، مردم نگران تامین کالاهای اساسی نباشند و از خرید هیجانی پرهیز کنند.

داود شهرکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: فعالیت واحدهای تولیدی در حالی ادامه دارد که نظارت بر بازار و تامین مواد اولیه نیز به صورت مستمر انجام می‌شود مردم شریف استان اطمینان داشته باشند که کمبودی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد.

وی از مردم درخواست کرد تا با خرید معقول خود، از خرید هیجانی پرهیز کنند و کمک کنند تا بازار به صورت منظم و پایدار تامین شود.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان افزود: بیش از هزار و یکصد واحد تولیدی در استان سیستان و بلوچستان فعال هستند و تولیدات مورد نیاز هم استان و هم کشور را تامین می‌کنند.

شهرکی افزود: کمیته ویژه‌ای برای فعال ماندن واحدهای تولیدی تشکیل شده است تا با بهره‌گیری از تجربه‌های گذشته، کار تامین نیازهای روزمره مردم را منسجم‌تر از قبل انجام دهد.

انتهای پیام