• چهارشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404122714113

یک مسئول در جهادکشاورزی استان خبر داد

تشدید بازرسی بازار محصولات کشاورزی در شیراز/ چند تخلف صنفی شناسایی شد  

تشدید بازرسی بازار محصولات کشاورزی در شیراز/ چند تخلف صنفی شناسایی شد  

ایسنا/فارس مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در شرایط حساس جنگ و همزمان با نزدیک شدن به ایام پایانی سال، گشت مشترک بازرسی کمیسیون نظارت حوزه مرکزی و اداره بازرسی جهاد کشاورزی با هدف نظارت دقیق‌تر بر بازار محصولات کشاورزی و تأمین کالاهای اساسی مردم، تشدید شده است.

حسن کشاورز چهارشنبه، ۲۷ اسفتد در نشست جهادکشاورزی فارس در این باره گفت: با توجه به شرایط ویژه کشور و لزوم اطمینان از تأمین نیازهای اساسی مردم در آستانه سال نو، حساسیت بازرسی‌ها را افزایش داده‌ایم.

وی با اشاره به حضور سربازرس و بازرسان پرتلاش حوزه مرکزی و جهاد کشاورزی، جزئیات گزارش بازرسی را تشریح کرد و افزود: طی دو گروه نظارت و گشت مشترک که با دقت ویژه‌ای انجام شد، چندین فقره تخلف صنفی شناسایی و در قالب صورت‌جلسه رسمی ثبت شد.

کشاورز ، مهم‌ترین تخلفات کشف شده را برشمرد و گفت: گران‌فروشی مطابق ماده ۵۷ قانون: در این مرحله از بازرسی‌ها، مواردی از عرضه محصولات با قیمت‌های بالاتر از نرخ مصوب مشاهده شد که با جدیت پیگیری خواهد شد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: عدم درج قیمت طبق ماده ۶۵ قانون: برخی واحدها از نصب برچسب قیمت بر روی کالاها استنکاف کرده بودند که این موضوع نیز خلاف مقررات است.

این مقام مسئول تصریح کرد: عدم ارائه فاکتور خرید طبق تبصره ذیل ماده ۶۷ قانون: در برخی موارد، بازرسان با عدم همکاری فروشندگان در ارائه فاکتور خرید مواجه شدند که این امر رسیدگی به تخلفات احتمالی را دشوار می‌سازد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تأکید کرد: تمامی موارد محرز شده، بلافاصله در سامانه مربوطه ثبت و جهت رسیدگی و اعمال قانون در اسرع وقت به مراجع ذی‌صلاح ارجاع خواهد شد.

کشاورز بیان کرد: کمیسیون نظارت حوزه مرکزی با تمام توان در راستای صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان، جلوگیری از سودجویی و حفظ آرامش بازار در این ایام حساس تلاش خواهد کرد و شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف را از طریق شماره تلفن‌های اعلامی گزارش دهند.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: این نظارت‌ها و بازرسی‌ها تا پایان تعطیلات نوروزی و با هدف جلوگیری از هرگونه اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیامد