علیرضا بهزادی با بیان اینکه حوزه سلامت همدان نخستین شهید خود را در جنگ سوم تحمیلی تقدیم انقلاب کرد، گفت: سیما سلیمانی یکی از کارشناسان فداکار مامایی مرکز بهداشت ملایر در پی حملات هوایی آمریکا و رژیم جنایتکار صهیونیستی به فیض شهادت نائل آمد و آسمانی شد.
وی با بیان اینکه این شهیده والامقام در شهر بروجرد به شهادت رسید، تصریح کرد: محل کار وی، روستای «کی کیان» در ملایر و ساکن بروجرد بود اما در پی حملات ددمنشانه آمریکایی صهیونی در هفته گذشته به شهر بروجرد، سیما سلیمانی به کما میرود و شب گذشته شهید میشود.
بهزادی مطرح کرد: یاد و نام این شهیده در میان خانواده بزرگ بهداشت و درمان، جامعه دانشگاهی علوم پزشکی همدان و در میان مردم قدردان ایران همواره ماندگار خواهد بود.
وی تأکید کرد: این شهیده گرانقدر که از کارکنان خدوم مرکز خدمات جامع سلامت روستای «کی کیان» بود، در مسیر خدمت به مردم و در پی این جنایت، به کاروان شهدای سلامت پیوست.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر گفت: بیتردید جامعه بزرگ سلامت شهرستان ملایر همواره در خط مقدم خدمت به مردم، صیانت از سلامت جامعه و التیام آلام بیماران حضور داشته و تقدیم چنین انسانهای فداکار و ایثارگری، گواهی روشن بر روح بلند خدمت، مسئولیتپذیری و ایثار در این قشر شریف است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر در شامگاه چهارشنبه ۲۷ اسفند، مراسم تشییع و تدفین این بانوی فداکار کادر درمان پنجشنبه ۲۸ اسفند ساعت ۱۵:۳۰ در روستای «کی کیان» ملایر برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

