• سه‌شنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۰۳:۳۲
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد مطلب: 1405010401251

مارک اسپر: ایرانی‌ها جسورتر شده و تسلیم نمی‌شوند

مارک اسپر: ایرانی‌ها جسورتر شده و تسلیم نمی‌شوند

«مارک اسپر» وزیر دفاع پیشین «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی تصریح کرد که ایرانیان پس از سه هفته جنگ با آمریکا و اسرائیل تنها جسورتر شده‌اند و سر تسلیم فرود نخواهند آورد.

به گزارش ایسنا، اسپر در گفت‌وگویی با پایگاه خبری «اکسیوس» با اشاره به جنگ علیه ایران بیان کرد: «مشخص نیست که اهداف سیاسی چیست. رئیس‌جمهور (ترامپ) در موقعیت‌های مختلف، چیزهای مختلفی گفته است.»
وی در ادامه با اشاره به توانمندی ایران در مقابله با تهاجم‌های آمریکایی-اسرائیلی گفت: «آن‌ها حس می‌کنند که سه هفته در برابر بهترین‌های آمریکا و اسرائیل دوام آورده‌اند. نشانه‌ای از فروپاشی نظام نیز وجود ندارد. آن‌ها جسور شده‌اند؛ آنقدر که برای مذاکره جهت پایان درگیری شروط تعیین می‌کنند.»
این مقام پیشین آمریکایی تاکید کرد: «آن‌ها جسور شده‌اند و به نظرم آن‌ها به این زودی‌ها تسلیم نخواهند شد و در عین حال رئیس‌جمهور (ترامپ) به دلیل مسائل اقتصادی این جریان، زیر فشار زیادی قرار دارد.»
اسپر ادامه داد: «جنگ مبارزه عزم و اراده است و باید دید که چه کسی در برابر فشار بیشتر مقاومت می‌کند. ایران در برابر فشار نظامی درحالی که نشانه‌های از فروپاشی وجود ندارد یا سیاست‌های غربی به دلیل فشار اقتصادی ناشی از ۲۰ درصد نفت و گازی که پشت تنگه گیر کرده‌اند.»
انتهای پیام