به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان سمنان در روز سهشنبه ۴ فروردین، سردار سید موسی حسینی گفت: مأموران انتظامی شهرستان شاهرود با اشرافیت اطلاعاتی و همکاری شهروندان عزیز، خبری مبنی بر فعالیت ۳ نفر از عاملان دشمن آمریکایی _ صهیونی دریافت کردند که رسیدگی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با هوشیاری و دقت نظر، هر ۳ نفر را که با هدایت بیگانگان، قصد ارسال مستندات و اطلاعات از مقرهای نظامی و انتظامی و حساس برای دشمن را داشتند با اقدام به موقع دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه از متهمان تعدادی لوازم ارتباطی و اقلام ممنوعه کشف و ضبط شد، گفت: تمامی این افراد پس از اعتراف به بزه انتسابی با تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شدند.
انتهای پیام
