• سه‌شنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد مطلب: 1405010401563
  • منبع : نمایندگی مازندران

آغاز به کار بازارچه‌های صنایع‌دستی با بیش از ۳۴۰ غرفه در مازندران

آغاز به کار بازارچه‌های صنایع‌دستی با بیش از ۳۴۰ غرفه در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از آغاز به کار رسمی بازارچه‌های نوروزی در سراسر استان خبر داد و تاکید کرد: که تمام توان استان برای میزبانی شایسته از مسافران مهیا شده است.

حسین ایزدی با اشاره به تقویم اجرایی بازارچه‌های نوروزی سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، از امروز، بیش از ۱۱ نقطه در شهرهای استان شاهد برپایی بازارچه‌های صنایع‌دستی و سوغات هستند تا علاوه بر حمایت از هنرمندان بومی، تجربه‌ای خاطره‌انگیز برای مسافران رقم بخورد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با تشریح جزئیات این بازارچه‌ها افزود: در غرب استان، شهرستان رامسر با ۴۰ غرفه در مناطق سه‌راه آب‌گرم و باغ ایرانی، و شهرستان تنکابن با برپایی ۸۰ غرفه در پارک هنرمندان، آماده استقبال از هموطنان هستند. همچنین در عباس‌آباد، بازارچه‌های سلمانشهر و رستوران پردیس با مجموع ۳۳ غرفه از امروز فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

ایزدی به ظرفیت‌های شرق و مرکز استان نیز اشاره کرد و گفت: در شهرستان بهشهر، ۱۴ غرفه در پایگاه میراث‌جهانی باغ عباس‌آباد فعال شده است. همچنین در سوادکوه و سوادکوه شمالی، بازارچه‌هایی در دوراهی پلیس راه، گلیج خیل و روستای شارغلت میزبان علاقمندان هستند. در شهرهای ساحلی نظیر سرخرود، بابلسر و فریدونکنار نیز غرفه‌های متعددی در نقاط پرتردد از جمله پارکینگ‌های ساحلی و سالن‌های ورزشی مستقر شده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی مازندران در پایان خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این بوده است که با پراکندگی مناسب این بازارچه‌ها، دسترسی گردشگران به محصولات اصیل مازندران تسهیل شود. همچنین نظارت‌های مستمر بر کیفیت و قیمت‌ها در حال انجام است تا خدمات با بهترین کیفیت به مردم عزیز ارائه گردد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی مازندران در روز سه‌شنبه چهارم فررودین، طبق جدول زمان‌بندی، بازارچه «محوطه شهربازی» در کلاردشت نیز از پنجم فروردین آغاز خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود این مراکز با استقبال گسترده‌تری روبرو شوند.

انتهای پیام