• چهارشنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1405010501989

رئیس کل دادگستری لرستان:

دستگاه قضایی پشتیبان اصلی امنیت در مسیر اقتصاد مقاومتی است

دستگاه قضایی پشتیبان اصلی امنیت در مسیر اقتصاد مقاومتی است

ایسنا/لرستان رئیس کل دادگستری استان لرستان، بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند، هماهنگی درون‌سازمانی و ایفای نقش مؤثر دستگاه قضایی در پشتیبانی از شعار سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» تأکید کرد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سعید شهواری در نشست با معاونان، ضمن تبریک آغاز سال جدید، شعار سال ۱۴۰۵ با عنوان «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» را نقشه راه جامع دستگاه قضایی در سال پیش‌رو عنوان و اظهار کرد: تحقق این رویکرد نیازمند همکاری همه بخش‌ها، هم‌افزایی ساختار اداری و اهتمام جدی در اجرای برنامه‌ها است.

وی با اشاره به جایگاه دستگاه قضایی در ایجاد محیط امن و باثبات برای فعالیت‌های اقتصادی بیان کرد: ایجاد امنیت حقوقی و قضایی برای فعالان اقتصادی، تسهیل فرآیندهای قضایی مرتبط با حوزه تولید، پیشگیری از وقوع جرایم اقتصادی و حمایت از سرمایه‌گذاری سالم از مهم‌ترین محورهایی است که مجموعه قضایی استان باید در سال جدید با حساسیت بیشتری دنبال کند.

وی با تأکید بر اینکه وحدت و هماهنگی میان بخش‌های مختلف دستگاه قضایی لازمه تحقق اهداف سال ۱۴۰۵ است، افزود: انسجام مدیریتی، شفافیت در اجرای مأموریت‌ها و تعامل منظم بین حوزه‌های ستادی و قضایی می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و افزایش اعتماد عمومی باشد.

رئیس شورای قضایی لرستان همچنین خواستار تدوین برنامه‌های مشخص در معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه شد و اعلام کرد که ارزیابی عملکرد دوره‌ای، نظارت دقیق بر اجرای برنامه‌ها و ثبت دستاوردها از جمله اقداماتی است که در سال جاری با جدیت دنبال خواهد شد.

شهواری بر ضرورت آغاز فعالیت‌ها از نخستین روز سال کاری و توجه مستمر به مأموریت‌های اولویت‌دار دستگاه قضایی تأکید کرد و خواستار تلاش مضاعف کارکنان در مسیر ارتقای کیفیت خدمات، حمایت از رشد اقتصادی و تقویت امنیت اجتماعی شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل لرستان چهارشنبه ۵ فروردین، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و معاونان دادگستری لرستان به بیان گزارش‌ها، برنامه‌ها و پیشنهادهای بخش‌های مختلف پرداختند و بر همکاری بیشتر در جهت تحقق سیاست‌های کلان سال جدید تأکید کردند.

انتهای پیام