• شنبه / ۸ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد مطلب: 1405010803561

دادستان آستارا خبر داد: برخورد قاطع با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی آستارا

دادستان آستارا خبر داد: برخورد قاطع با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی آستارا

ایسنا/گیلان دادستان عمومی و انقلاب آستارا با تأکید بر مقابله و برخورد قاطع و قانونی با متخلفان تغییر کاربری اراضی، گفت: صیانت از اراضی کشاورزی جزو اولویت های دستگاه قضایی است.

جواد حسن بیگی امروز شنبه، ۸ فروردین در حاشیه بازدید سرزده از مراکز توزیع کالاهای اساسی، مواد غذایی و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای شهرستان مرزی بندر آستارا بر برخورد قاطع و بدون اغماض با سودجویان تغییر کاربری اراضی کشاورزی در راستای حفظ امنیت غذایی تأکید و اظهار کرد: بر مقابله و برخورد قاطع و قانونی لازم و بدون مماشات در لحظه با هر نوع تغییر کاربری اراضی کشاورزی عزم جدی داریم.

وی افزود: با توجه به اینکه بخشی از کالاهای اساسی مورد نیاز مردم مربوط به حوزه کشاورزی و محصولات زراعی، باغی، صیفی جات است و این اقلام خوراکی در تأمین معاش و قوت روزانه مردم بسیار موثر هستند، قطعا دستگاه قضایی با هر نوع تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی برخورد قاطع خواهد کرد.

حسن بیگی با اشاره به اینکه در تعطیلات نیمه دوم سال نو قرار داریم و آستارا با توجه به اینکه جزو شهرستان های مسافرپذیر استان گیلان است و ضرورت وجود اقلام غذایی کافی از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: شرایط موجود کشور و جنگ تحمیلی دشمن آمریکایی - صهیونیستی و آثار اقتصادی آن، گشت، نظارت و بازرسی از بازار را دو برابر کرده است و از اسفندماه سال گذشته تاکنون گشت های مشترک بازرسی از بازار شهرستان آستارا به صورت ویژه و هدفمند و با همراهی دستگاه های اجرایی و نظارتی مربوطه برگزار شده است و ادامه دارد.

وی با تاکید بر اینکه در فروشگاه های زنجیره ای شهرستان انواع کالا و مواد غذایی به وفور وجود داشته و آستارا در این زمینه با مشکل و یا بحرانی مواجه نیست، افزود: مردم نگرانی از کمبود یا گرانفروشی کالاها نداشته باشند و گشت های بازرسی محسوس و نامحسوس تأثیر محور ادامه خواهد داشت و فرزندان ملت در دستگاههای قضایی، اجرایی و حاکمیتی در راستای برخورد با گران‌فروشان، احتکار کنندگان، متخلفین و سواستفاده کنندگان از شرایط جنگی کشور بدون مماشات با آنها برخورد قانونی لازم را خواهند کرد.

انتهای پیام