• دوشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد مطلب: 1405011004635

امام‌ جمعه بم: حوادث اخیر بخشی از شبهات ذهنی جوانان را برطرف کرد

امام‌ جمعه بم: حوادث اخیر بخشی از شبهات ذهنی جوانان را برطرف کرد

ایسنا/کرمان امام جمعه بم گفت: جنگ رمضان و اتفاقات رخ‌داده موجب یادآوری برخی واقعیت‌های تاریخی و رفع بخشی از شبهات موجود در ذهن جوانان شده است.

حجت‌الاسلام فرهاد دهقانی ۱۰ فروردین در جمع مردم بم با اشاره به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان اظهار کرد: برخی شبهات که در طول زمان برای جوانان و حتی افرادی که تاریخ را زود فراموش می‌کنند ایجاد شده بود، امروز با رفتارهای آمریکا و برخی هم‌پیمانانش پاسخ داده می‌شود. یکی از این موارد، پرسش درباره چرایی شعار «مرگ بر آمریکا» است که اکنون با اتفاقات اخیر، پاسخ آن برای بخشی از جامعه روشن‌تر شده است.

وی افزود: این تحولات نشان می‌دهد آمریکا رفتاری استکباری دارد و برای دستیابی به منافع اقتصادی و سرمایه‌های کشورها دست به اقدامات مختلف می‌زند. چنین رخدادهایی موجب افزایش همدلی در جامعه و تقویت انسجام مردمی پس از حوادث امنیتی می‌شود.

امام‌جمعه بم با اشاره به حضور مردم در خیابان‌ها با وجود انفجارها و حملات دشمن جنایتکار گفت: در بم نیز مانند دیگر مناطق کشور، پس از حوادث، حضور و همبستگی مردم افزایش یافت و میزان ابراز انزجار آنان بیشتر شد.

وی با توصیه به جوانان و نوجوانان بیان کرد: روزهای اخیر، روزهای شناخت دوست و دشمن است. برخی افراد با شعارهای فریبنده در پی تأثیرگذاری بر ذهن جوانان بودند، در حالی‌که مجموعه‌هایی مانند بسیجی‌ها، طلبه‌ها و نیروهای جهادی و مسلح در کنار مردم حضور دارند.

دهقانی در بخش دیگری از سخنانش به واکنش‌ها نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب اشاره کرد و گفت: این دانش‌آموزان سیاسی نبودند و انتظار می‌رفت برخی چهره‌های مشهور حداقل برای تسلای بازماندگان سخنی بیان کنند، اما چنین نکردند.

وی تأکید کرد: شناخت جریان‌هایی که در کنار مردم قرار دارند و آنهایی که به دنبال تأثیرگذاری بر افکار عمومی هستند، ضروری است.

انتهای پیام