• یکشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ / ۲۳:۴۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد مطلب: 1405011608154

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید
عکس از غزاله شعبانی سرخ‌نی

ایسنا/مازندران حضور خودجوش مردم در میادین شهرهای مازندران به سی وشش شب رسید، لحظاتی که عین همبستگی اما غم سنگینی بر دل مردم ولایتمدار دیار علویان نشست که تا انتقام خون رهبر شهید و هموطنان گرفته نشود آرام نمی‌گیرند.

یکشنبه ۱۶ فروردین در سی و ششمین شب حضور، مردم مازندران همچون شب‌های گذشته با در دست داشتن پرچم سه رنگ ایران اسلامی و تصاویری از رهبری شهید، شهدای جنگ رمضان و رهبر انقلاب اسلامی، نشان از دلداگی با رهبر شهید و بیعت با رهبر انقلاب است.

مردم مازندران با حضوری گسترده و با سر دادن شعارهایی مانند «الله اکبر»، «حیدر، حیدر»، «خیبر خیبر یا صهیون»، «مرگ برآمریکا، مرگ بر اسرائیل» عمق اعتقادات مذهبی و وفاداری به ارزش‌ها را روایت کردند.

آملی‌ها در سی و ششمین شب تجمع قوی‌تر حاضر شدند

شامگاه ۱۶ فروردین، از دل بازار مسیرم را کج کردم و به سوی محل تجمعات رفتم. هرچه نزدیک‌تر می‌شدم، جمعیتِ پرچم به دست، از کوچک و بزرگ، پیر و جوان، بیشتر به چشم می‌آمد. بازار هم شلوغ بود؛ عده‌ای در حال خرید، عده‌ای در رفت‌وآمد. هر ماشینی که از کنارم عبور می‌کرد، روایتی با خود داشت؛ از روی پوسترهایی که بر شیشه‌ها چسبانده بودند می‌شد فهمید برای حضور در تجمع خودرویی آمده‌اند.

وقتی وارد ضلع شمالی میدان شدم، حس کردم همه‌چیز رنگ تازه‌ای گرفته است. دیگر شبیه شب‌های اول نبود؛ نظم بیشتری جریان داشت و تجهیزات فراوان‌تری دیده می‌شد. موکب‌هایی که کنار هم صف کشیده بودند، فعال‌تر و پرشمارتر از گذشته، اولین چیزی بودند که چشم هر تازه‌واردی را جلب می‌کرد. در میدان، هر فردی به کاری مشغول بود؛ انگار همه سهمی بر عهده داشت.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

از کنار موکب‌ها گذشتم؛ گذاشتم برای وقتی دیگر، چون با بچه‌ها قرار ضبط کلیپی داشتم. از میان سیل جمعیت عبور می‌کردم که ناگهان چیزی در میان میدان نگاهم را گرفت: سه نفر، دو مرد و زنی، در میان آن همه رفت‌وآمد ایستاده بودند و آرام نماز می‌خواندند. چند لحظه همان‌جا مکث کردم؛ صحنه‌ای بود که نمی‌شد بی‌تفاوت از کنارش گذشت. چه با خدای خود می‌گفتند ؟خدا داند.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

به جمعیت که رسیدم، تنوع حال و هواها بیشتر خودش را نشان می‌داد. عده‌ای در حال خواندن دعا بودند، گروهی مشغول برقرار کردن نظم و امنیت، و برخی دیگر در موکب‌ها به مردم خدمت می‌کردند. بچه‌های صدا و تصویر نیز در رفت‌وآمد، سرگرم هماهنگی و تست‌های نهایی برای پخش استانی بودند. حضور پررنگ‌تر جوان‌ها هم چشمگیر بود؛ شور و انرژی‌شان میدان را زنده‌تر کرده بود.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

هر چهره‌ای که از کنارم می‌گذشت، گویا داستانی در دل داشت؛ داستانی که باید شنیده می‌شد. میان جمعیت، مادر و پسری را دیدم که می‌گفتند هر شب آمده‌اند. از مادر پرسیدم چه رازی در تربیتش بوده که پسر هفده‌ساله‌اش سی شب پیاپی همراه او آمده است؟ لبخند زد و گفت: «نیازی به تربیت ویژه نیست؛ هرکس خاکش را دوست داشته باشد، خودش قدم برمی‌دارد.»

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

حرفش ساده بود، اما وزنی داشت؛ از آن جمله‌هایی که در دل می‌ماند. حضور آدم‌هایی با لهجه‌های گوناگون، که از شهرهای دور آمده بودند و میدان را خالی نگذاشته بودند، این وحدت و صمیمیت را پررنگ‌تر می‌کرد.

روایت شکوه حضور مردم قائم‌شهر در بیعت با رهبری

امشب مردم قائمشهر با تجمع در میدان طالقانی این شهرستان بانگ «الله اکبر» سرداده و خواستار برخورد قاطع نسبت به منافقان و همدستان رژیم صهیونیست شدند.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

امشب مردم شهرستان بهشهر هم حماسه‌ای دیگر در حمایت از نظام اسلامی رقم زدند در سی و ششمین شب از اجتماع عظیم مردم این شهرستان در خیابان‌ها حضور یافته با راهپیمایی و سردادن شعارهای حماسی پاسخی قاطع به یاوه‌گویی‌های ضد انقلاب دادند.

این تجمعات در حالی برگزار می‌شود که رسانه‌های غربی روزهاست با پمپاژ اخبار دروغ، سعی در القای «شکاف میان مردم و نظام» دارند. اما آنچه در کوچه پس کوچه‌های شهرهای مازندران می‌گذرد، روایت دیگری را رقم می‌زند.

«حماسه خیابان» تمامی ندارد

امشب مردم شهرستان ساری با راهپیمایی و اجتماع در میدان امام حسین(ع) اعلام کردند که پای کار انقلاب هستند این مردم ثابت کردند که خیابان‌های ایران تنها متعلق به کسانی است که پای عهد خود با شهدا و انقلاب ایستاده‌اند.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

حضور پرشور مردم شهرستان ساری موجی از همدلی، وحدت، همبستگی را ایجاد کرد که توطئه «جدایی مردم از نظام» را به بن‌بست رساند و با سردادن شعار «مرگ بر منافق» خواستار بسته شدن پرونده منافقان و همدستان دشمنان انقلاب اسلامی شدند.

خونخواهی امام شهید و بیعت با سومین رهبر در شهرستان میاندورود

در سی و ششمین شب از اجتماع مردمی در خیابان و میادین شهرهای استان، زمانی که بسیاری از رسانه‌های معاند از «خستگی مردم» و «تهی شدن صحنه انقلاب» روایت واهی دارند، مردم شهرستان میاندورودی‌ علیه دشمنان آمریکایی-صهیونیستی با سردادن شعارهای حماسی قیام کردند.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

امشب این قیام خودجوش و مردمی در میاندورود که با شعار «یا فاطمه الزهرا(س)» آغاز شد، به سرعت به خیابان‌های اصلی شهر کشیده شد. آنچه این تجمع را از سایر راهپیمایی‌ها متفاوت کرد حضور متولدین دهه‌های ۶۰ و ۷۰ بود که امروز ستون فقرات جامعه ایران را تشکیل می‌دهند.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

لشکر دانش آموزان مسیر ولایت در شهیدآباد میعادگاه عاشقان

شامگاه یکشنبه ۱۶ فروردین با حضور مردم و دانش آموزان، گردهمایی بزرگ‌ خون‌خواهی رهبر شهید و تجدید بیعت با رهبر فرزانه حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در «تجمع اقتدار» و اجتماع بزرگ دانش‌آموزی و مردمی در روستای شهیدآباد پایتخت غیرت، ولایتمداری، شهادت و ایثار برگزار شد.

سرهنگ محمدباقر قزلباش فرمانده سپاه ناحیه شهرستان بهشهر در اجتماع اقتدار روستای شهیدآباد بهشهر در سی و ششمین شب اجتماع اقتدار اظهار کرد: خداوند در سوره عصر قسم به عصر و زمانه دارد و اینکه همه انسانها در خسران هستند مگر کسانیکه ایمان آورده و عمل صالح انجام داده باشند.

وی افزود: عمل صالح در این دوره مبارزه با دشمن است و خدمت به مردم مهمترین وظیفه ماست از نظر رهبر شهید انقلاب به مسولان و تحصیل و تهذیب و ورزش از بیانات رهبر شهید است که دشمن برنامه ریزی کرد تا جوانان و نوجوانان را منحرف کند.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

فرمانده سپاه ناحیه بهشهر خاطرنشان کرد: باید تحصیل و قدم زدن و قلم زدن و جنگیدن باید برای رضای خداوند باشد.

قزلباش گفت: جنگی که در آن قرار گرفتیم برای شما که از نسل شهید و شهدا هستید، غریبه نیست و اتفاق های بی شمار و ترور و قائله‌های فراوان، جنگ تحمیلی، کودتا، اغتشاشات و... اتفاق افتاد.

وی افزود: در جنگ رمضان، با سه دسته دشمن روبرو هستیم، عوامل داخلی و فریب خوردگان که خوش رقصی برای دشمن کردند، گروه دوم گروهک‌ها هستند که سالها خیال باطل داشتند و با اقتدار نیروی زمینی سپاه مواجه شدند و عقب رانده شدند و دشمن آمریکایی و صهیونیستی دسته سوم هستند و جامعه را چند قطبی کردند و جنگ نابرابر نظامی و شناختی رقم زدند که شاهد شکست دشمن هستیم.

فرمانده سپاه ناحیه بهشهر اظهار کرد: دشمن برنامه ۵ مرحله‌ای رقم زد، اقدام نظامی، ضد امنیتی، اغتشاشات، براندازی و تجزیه، حمله نظامی مجدد و همان برنامه و راهبرد سوریه را برای ایران در نظر گرفت، اما زهی خیال باطل.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

قزلباش گفت: همیشه در صحنه باشید و همه ما تکلیف داریم و حضور در صحنه مردم بالاترین نقش است.

وی افزود: شما همیشه در عرصه و پای کار انقلاب بودید و هستید و «حرف ما یک کلام، انتقام والسلام» است.

علویان بابلسر بار دیگر حماسه آفریدند

 سی‌وششمین اجتماع و راهپیمایی مردم انقلابی بابلسر در سوگ قائد شهید، بیعت با رهبر معظم انقلاب، محکومیت جنایت آمریکایی- صهیونیستی و حمایت قاطع از نیروهای مسلح امشب در میدان شهدای شهرستان بابلسر با حضور پرشور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، مردم انقلابی و شهید پرور بابلسر، حجت الاسلام والمسلمین محمد اسماعیل قلی پور، امام جمعه بابلسر ، قربانعلی ولی زاده ، فرماندار بابلسر و مسئولان شهری، همراه با ریزش باران این رحمت الهی در میدان شهدا این شهرستان برگزار شد.

این آیین پرشکوه با برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری، مرشد خوانی حماسی، مداحی حماسی و رجزخوانی مردم حاضر در تجمع و دهه نودی‌ها همراه بود.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

علویان بابلسری در این اجتماع مردمی همچون شب‌های گذشته با در دست داشتن پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی، یاحسین(ع) و... با شعارهای «الله‌اکبر، خامنه‌ای رهبر، یا حسین، حرف ما یک کلام، انتقام انتقام، قسم به‌خون رهبر ایستاده‌ایم تا آخر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر وطن‌فروش خائن، مرگ بر منافق، قسم بخون رهبر ایستاده‌ایم تا آخر، نه سازش نه تسلیم، نبرد با آمریکا، نیروهای مسلح انتقام انتقام» و...محکوم کردن تجاوز آمریکایی صهیونیستی و تشکر از نیروهای سپاهی و ارتشی در مقابله با تجاوزگران صهیونیستی بر پایداری نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان ایران اسلامی تأکید کردند و خواستار مقابله با  متجاوزان تا پیروزی نهایی شدند.

پس از پایان این اجتماع مردمی رزمایش خودرویی با شعار «همیشه در صف جنگیم و با اراده هنوز، دلیر معرکه ماییم و ایستاده هنوز»  به‌یاد شهید مقتدر سردار سلامی از روبه‌روی بیمارستان شفا آغاز شد و به سوی کمربندی بابلسر به سوی هتل میزبان، جاده دریا کنار به سوی میدان شهید سلیمانی فریدونکنار حرکت ادامه داشت و پس از حضور در  میدان شهید سلیمانی خودروهای رزمایش به برگشت به سمت بابلسر در خیابان پاسداران حرکت کرده و تا میدان بسیج رزمایش ادامه داشت و پایان مسیر با حضور در میدان شهدا توقف خودرویی، پرچم‌گردانی در میدان شهدا و خیابان فرمانداری و میدان بسیج  برگزار شد.

تداوم تجمع خیابانی و راهپیمایی شبانه در مازندران/سی‌وشش شب سوگواری برای رهبر شهید

به گزارش ایسنا، این تجمعات شبانه که در واکنش به شهادت رهبر جمهوری اسلامی توسط دشمن و محکومیت تجاوز به تمامیت ارضی ایران صورت گرفته، پاسخی قاطع به تهدیدات خارجی و اعلام آمادگی برای دفاع از میهن است.

این رویداد شبانه مردم نمایشگر روحیه مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان است.

انتهای پیام