• دوشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد مطلب: 1405012412592

در نشست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان تاکید شد؛

لزوم ساماندهی شوراها و مقابله با دوقطبی‌ سازی

لزوم ساماندهی شوراها و مقابله با دوقطبی‌ سازی

ایسنا/سیستان و بلوچستان عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: حضور در کنار مردم نعمت بزرگی است و ما در این مسیر تا پایان ایستاده‌ایم. اقدامات امنیتی، پشتیبانی مرزی و لجستیکی در این دوران حساس به‌خوبی مدیریت شد.

حسین خدایار شامگاه یکشنبه ۲۳ فروردین در نشست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان اظهار کرد: شورای فرهنگی باید فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را تقویت کند. حضور گسترده مردم زاهدان در تجمعات اخیر شایسته قدردانی است.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از دست دادن رهبر شهید بسیار سخت بود، اما با نگاه فرهنگی و اجرای برنامه‌های مبتنی بر منویات رهبر شهید و رهبر جدید انقلاب، برنامه‌های فرهنگی و مسیر پیروزی ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم و احزاب است؛ اگر این شوراها کارآمد باشند، بسیاری از مشکلات اجتماعی حل خواهد شد و می‌توانند بازوی مؤثری برای دولت باشند.

دبیر جمعیت یاران انقلاب اسلامی استان نیز گفت: آحاد مردم از هر قوم و مذهب سزاوار تقدیر هستند که با بصیرت در صحنه حضور یافتند. در سه میدان؛ میدان رزمندگان، میدان مردم و میدان مدیریت مسئولان شاهد عملکردی موفق بودیم.

سید عبدالحسین سجادی بیان کرد: طی جنگ تحمیلی ۴۰ روزه اخیر، سیستان و بلوچستان بخش عمده نیازهای کشور را در حوزه غذایی تأمین کرد. امروز نیز با وجود گرانی‌های ناشی از عوامل متعدد، مدیریت مناسبی انجام شد.

وی با اشاره به نقش دستگاه‌های امنیتی سیستان و بلوچستان، افزود: وفاداری مردم استان مثال‌زدنی است و مسئولان باید خدمت‌رسانی خود را دوچندان کنند. موکب‌ها در این ایام فعالیت گسترده‌ای داشته‌اند و لازم بوده استانداری حمایت بیشتری از آنها داشته باشد. با وجود تهدیدها و مشکلات اقتصادی، هیچ واحد تولیدی در استان تعطیل نشد که این جای تقدیر دارد.

عصمت عزیزی، عضو تعلیم و تربیت اسلامی سیستان و بلوچستان، نیز گفت: برنامه‌های گسترده فرهنگی و مردمی در موکب‌ها برگزار شد و این ظرفیت باید برای جهاد تبیین به‌کار گرفته شود. بانوان نقش اساسی در رشد نیروی انسانی جامعه دارند و لازم است استانداری از برنامه‌های فرهنگی و دورهمی‌های تبیینی بانوان حمایت کند تا جریان آگاهی‌بخشی از خانواده و محله آغاز شود.

محمد نستوه، دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلابی اسلامی استان نیز گفت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سیستان و بلوچستان نباید به نفع یک گروه یا جبهه خاص باشد؛ زیرا همه ما در این استان در کنار یکدیگر هستیم و نباید فضای انتخابات به سمت جناح‌بندی برود. همان‌طور که در ادارات و مدارس، نیروهایی از هر دو جریان در کنار هم مشغول خدمت هستند، در شوراها نیز باید ترکیبی قوی و متوازن انتخاب شود تا شوراهایی آزاداندیش و توانمند شکل گیرد و بتوانند شهرداران متعهد و کاردان را برای شهرها برگزینند.

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان نیز اظهار کرد: احزاب باید مورد توجه ویژه قرار گیرند. دوقطبی شدن شوراهای اسلامی شهرها پسندیده نیست و نباید وارد ائتلاف‌بندی‌های نادرست شد. انتخابات باید با هوشیاری و آگاهی برگزار شود و افراد متعهد و متخصص وارد عرصه شوند.

غلام‌محمد طاهری افزود: ما در روزهای سرنوشت‌سازی قرار داریم؛ قدرت مسئولان، نیروهای مسلح و تیم مذاکره‌کننده از حضور حماسی مردم در خیابان‌ها نشأت گرفته است و باید قدردان این مردم بود.

مسئول خانه احزاب سیستان و بلوچستان نیز بیان کرد: وضعیت نامطلوب شهرداری و شوراها ادامه دارد و رضایت عمومی پایین است. جذب بیش از حد نیروی مازاد در شهرداری زاهدان، نحوه عملکرد تیم بازرسی استان را زیر سؤال برده و این مسئله نشان می‌دهد نظارت و مدیریت کافی بر این روند اعمال نشده است.

رضا مرعشی گفت: لازم است هرچه سریع‌تر جلوی این اقدامات گرفته شود تا با عملکرد واقعی بتوان میزان رضایت مردم را افزایش داد. به‌کارگیری نیروی مازاد در شهرداری‌ها، پرداخت‌های معوق و ضعف کیفیت خدمات شهری، نیازمند نظارت دقیق و ساماندهی فوری است. اقتصاد مقاومتی، همبستگی اجتماعی و آمایش سرزمینی باید محور برنامه‌ها باشد.

انتهای پیام