• چهارشنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد مطلب: 1405012613802

مصرف ۴۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار در طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر

مصرف ۴۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار در طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر

ایسنا/بوشهر مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از مصرف چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار در قالب مرحله چهارم طرح جدید کالابرگ الکترونیکی از سوی خانوارهای این استان خبر داد.

مرتضی پروانه روز چهارشنبه ۲۶ فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون ۲۲۹ هزار و ۴۱۳ تراکنش خرید در قالب این طرح در استان ثبت شده است که نشان‌دهنده مشارکت فعال بیش از ۱۷۱ هزار خانوار بوشهری در استفاده از اعتبار خرید کالاهای اساسی است.

وی با اشاره به آغاز فاز سوم از مرحله چهارم طرح جدید کالابرگ الکترونیکی از روز گذشته، بیان کرد: در این مرحله، سرپرستان خانوار با رقم پایانی کد ملی ۷، ۸ و ۹ و همچنین خانوارهای مقیم مراکز بهزیستی، مشمول دریافت اعتبار یک میلیون تومانی به ازای هر عضو خانوار برای تهیه کالاهای اساسی هستند.

پروانه، اقلام قابل خرید با این اعتبار را شامل ۱۴ قلم کالا از جمله برنج، روغن، ماکارونی، قند و شکر، حبوبات، خرما، شیر، ماست، پنیر، گوشت قرمز، گوشت سفید(مرغ، بوقلمون، ماهی و میگو) و همچنین میوه و سبزیجات عنوان کرد و گفت: این کالاها از فروشگاه‌های طرف قرارداد قابل تهیه است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر یادآور شد: اعتبار طرح کالابرگ برای ماه فروردین ۱۴۰۵ تا پایان اردیبهشت‌ماه و اعتبار ماه‌های دی، بهمن و اسفند ۱۴۰۴ نیز تا پایان فروردین ۱۴۰۵ قابل استفاده خواهد بود.

پروانه در ادامه از شهروندان درخواست کرد برای اطلاع از موجودی اعتبار کالابرگ از اپلیکیشن «شمیم»، بخش کالابرگ در پیام‌رسان و یا کد دستوری مربوطه استفاده کنند.

وی همچنین امکان دریافت راهنمایی از طریق سامانه پشتیبانی طرح کالابرگ در پیام‌رسان بله و یا تماس با شماره‌های اعلام شده در تمامی روزهای هفته از ساعت ۸ تا ۲۴ را برای شهروندان فراهم دانست.

انتهای پیام