• شنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد مطلب: 1405012915282

مدیرکل میراث فرهنگی استان:

برنامه‌های متنوعی برای معرفی جاذبه‌های کمترشناخته شده آذربایجان‌غربی در دستور کار است

برنامه‌های متنوعی برای معرفی جاذبه‌های کمترشناخته شده آذربایجان‌غربی در دستور کار است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی، با اشاره به برنامه‌های این اداره‌کل در سال جاری در حوزه رونق گردشگری گفت: نوروز امسال برنامه‌های متنوعی در ستاد خدمات سفر برگزار شد و برای فصول بعد از جنگ رمضان نیز برنامه‌های مختلفی از جمله جشنواره‌های متنوع با رویکرد معرفی جاذبه‌های کمتر شناخته شده استان پیش‌بینی شده است.

مرتضی صفری در گفتگو با ایسنا افزود: بر اساس آمار، امسال بیشترین بازدید گردشگران مربوط به جاذبه‌های طبیعی بوده است و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تلاش داریم جاذبه‌های کمتر شناخته‌شده استان همچون آبشارها، دریاچه‌ها و چشم‌اندازهای طبیعی را بیشتر معرفی کنیم.  

صفری اظهار کرد: در این راستا، ساخت تیزرهای کوتاه یک‌دقیقه‌ای برای آشنایی بیشتر مخاطبان فضای مجازی با این جاذبه‌ها در دستور کار قرار دارد و جشنواره‌هایی مانند جشنواره انگور، بادام، شمس و مولانا و سیب فرصت مناسبی است تا تنوع موضوعات و شور و نشاط در کشور افزایش یابد.  

مدیرکل میراث فرهنگی استان همچنین به توسعه زیرساخت‌های گردشگری اشاره و تصریح کرد: مطالعاتی در رابطه با کریدورهای گردشگری، از جمله خان تختی سلماس تا اشنویه انجام شده است؛ کریدوری که هنوز به صورت کامل شناخته نشده است ولی می‌تواند نقش مهمی در جذب گردشگر داشته باشد.  

وی افزود: جاذبه‌هایی هم‌چون جنگل‌ها، منطقه مارمیشو، دشت‌ها و آبشارهای سوله دوکل، چشم اندازهای طبیعی در فصل گرما استقبال بیشتری را تجربه می‌کنند و برای این منظور، با فرمانداری ارومیه هماهنگی‌هایی برای ساماندهی و معرفی این مکان‌ها انجام شده است.  

صفری تاکید کرد: برنامه‌هایی هم برای آموزش راهنمایان گردشگری و دوره‌های آموزشی داریم تا توانایی آنان در معرفی گردشگری داخلی و خارجی ارتقا یابد.  

وی با اشاره به تمرکز بر توسعه گردشگری بوم‌گردی و تسهیل در دریافت وام و تسهیلات بانکی برای فعالان این حوزه، خاطرنشان کرد: هدف ما توسعه همه جانبه گردشگری استان است همچنین در این راستا تلاشها برای ثبت جهانی تپه حسنلو و مسجد جامع ارومیه ادامه دارد. 

انتهای پیام