• سه‌شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1405020100280
  • منبع : نمایندگی لرستان

محکوم به قصاص در لرستان پس از ۷ سال حبس، رهایی یافت

محکوم به قصاص در لرستان پس از ۷ سال حبس، رهایی یافت

ایسنا/لرستان معاون قضایی رئیس کل دادگستری لرستان گفت: یک محکوم به قصاص در شهرستان دلفان پس از ۷ سال حبس، با تلاش شورای حل اختلاف، موفق به کسب رضایت اولیای دم شد و از اجرای حکم قصاص نجات یافت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل لرستان سه‌شنبه یکم اردیبهشت، یاراله کاکولوند اظهار کرد: این سازش با تلاش‌های مستمر صلح یاران، بزرگان، ریش سفیدان، معتمدین و اعضای شورای حل اختلاف شهرستان دلفان و جمع‌آوری دیه انجام شده و منجر به گذشت اولیای دم و توقف اجرای حکم قصاص شد.

کاکولوند ادامه داد: این صلح و سازش در دفتر رئیس دادگستری شهرستان دلفان و با نقش‌آفرینی رابط مرکزی شوراهای حل اختلاف این شهرستان به نتیجه رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای گسترش فرهنگ صلح و سازش و تحقق اهداف دستگاه قضایی در ایجاد عدالت اجتماعی صورت گرفته و در نهایت رضایت طرفین پرونده را به همراه داشته است.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری لرستان اضافه کرد: شورای حل اختلاف شهرستان دلفان نیز اعلام کرد که این گذشت در مسیر خیرخواهانه و با نیت الهی انجام شده و نتیجه آن، آزادی فرد محکوم از زندان و رهایی از قصاص بوده است.

انتهای پیام