• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد مطلب: 1405020502594

فرماندار مشگین شهر:توزیع اعتبارات سال جدید براساس عملکرد مدیران انجام می‌شود

فرماندار مشگین شهر:توزیع اعتبارات سال جدید براساس عملکرد مدیران انجام می‌شود

ایسنا/اردبیل فرماندار مشگین‌شهر اعلام کرد: توزیع اعتبارات در سال جدید بر پایه عملکرد مدیران در سال گذشته انجام خواهد شد و دستگاه‌هایی که جذب اعتبارات مطلوب داشته‌اند در اولویت تخصیص بودجه قرار می‌گیرند.

مهدی بخشی ۵ اردیبهشت در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان مشگین شهر اظهار کرد: مدیرانی که در سال گذشته جذب اعتبارات را به شکل مطلوب پیش برده‌اند، در سال جاری بیشترین سهم از اعتبارات استانی را برای تکمیل پروژه‌ها دریافت خواهند کرد.

وی با اشاره به ضرورت تکریم ارباب‌ رجوع و تقویت نظم و انضباط اداری خاطرنشان کرد: عملکرد مدیران و روسای دستگاه‌های اجرایی براساس شاخص رضایت عمومی و میزان رضایتمندی مراجعه‌کنندگان ارزیابی خواهد شد.

فرماندار مشگین‌شهر همچنین با گرامی داشت یاد و خاطره رهبر شهید و رزمندگان جنگ تحمیلی رمضان بیان کرد: حضور مردم در صحنه به فرموده مقام معظم رهبری سد محکمی در برابر دشمنان بوده و تضمین‌کننده امنیت پایدار در حوزه‌های مختلف است.

بخشی با تاکید بر پیشینه تاریخی مشگین‌شهر و لزوم توجه به مولفه‌های اصلی نظام برنامه‌ریزی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید تلاش خود را چندین برابر افزایش دهند تا عقب‌ماندگی‌های منطقه جبران شود.

انتهای پیام