• چهارشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد مطلب: 1405020905257

کشف ۱۷۳ تن کاغذ در انبارهای استان تهران

کشف ۱۷۳ تن کاغذ در انبارهای استان تهران

ایسنا/تهران مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از کشف ۱۷۳ تن کاغذ در چند انبار خبر داد و گفت: این کاغذ با نظارت دستگاه‌های مسئول در حال عرضه به بازار است.

«داریوش جودکی» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران، روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات نظارتی اخیر در حوزه تأمین و توزیع انواع کاغذ اظهار کرد: با رصد و پایش گزارش‌های واصله، چند انبار نگهداری کاغذ در سطح استان مورد بازرسی قرار گرفت و در مجموع ۱۷۳ تن کاغذ شناسایی شد که بخش قابل توجهی از آن در دو انبار بزرگ نگهداری می‌شد.

وی با بیان اینکه بخش بزرگی از فعالان این حوزه در چارچوب قانون فعالیت می‌کنند، افزود: واحدهایی که نسبت به ثبت اطلاعات کالاهای خود در سامانه جامع انبارها و سامانه جامع تجارت اقدام کرده‌اند، می‌توانند تحت نظارت دستگاه‌های متولی به توزیع و فروش ادامه دهند. در مقابل، مالکانی که از اجرای ضوابط قانونی خودداری کنند، با آن‌ها برخورد خواهد شد و کالاهایشان با نظارت سازمان‌های مسئول و با قیمت مصوب در بازار عرضه می‌شود.

جودکی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بازار کاغذ در وضعیت مطلوبی قرار دارد و به اندازه کافی انواع کاغذ در سطح بازار موجود است. بنابراین مردم و مصرف‌کنندگان نگرانی از بابت تأمین کاغذ نداشته باشند.

وی همچنین درباره وضعیت قیمت‌ها گفت: قیمت‌گذاری و فروش کاغذ به‌صورت لحظه‌ای تحت نظارت سازمان‌های مربوطه است و در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله گران‌فروشی یا عرضه خارج از شبکه، پرونده تخلف تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارجاع می‌شود تا مطابق قانون با متخلفان برخورد شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران در پایان با تأکید بر استمرار نظارت‌ها افزود: رصد و پایش انبارها و شبکه توزیع کالا به صورت مستمر انجام خواهد شد تا از بروز تخلفاتی مانند احتکار یا گران‌فروشی جلوگیری شود و بازار در شرایط متعادل و شفاف باقی بماند.

انتهای پیام