• چهارشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد مطلب: 1405020905303

با حضور معاون وزیر راه صورت گرفت

آغاز عملیات روکش‌ محورهای کلیدی رفسنجان/ احداث ۱۷۷ کیلومتر راه روستایی در استان کرمان

آغاز عملیات روکش‌ محورهای کلیدی رفسنجان/ احداث ۱۷۷ کیلومتر راه روستایی در استان کرمان

ایسنا/کرمان نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، از آغاز عملیات اجرایی بهسازی رفسنجان به کرمان، کمربندی و محور رفسنجان-انار خبر داد و این پروژه‌ها را گامی مهم در راستای بهبود ارتباطات و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل شهرستان رفسنجان اعلام کرد.

احمد انارکی محمدی امروز ۹ اردیبهشت در حاشیه مراسم افتتاح این پروژه‌ها با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به اهمیت این محورها در اتصال شمال به جنوب کشور، اظهار کرد: در این پروژه، چهار تیم پیمانکاری به طور همزمان در حال فعالیت هستند. یک تیم از احمدآباد به سمت کشکوییه به طول ۱۰ کیلومتر، تیم دیگری در کمربندی رفسنجان از بعد از دانشگاه تا تقاطع غیرهمسطح به طول ۴ کیلومتر، تیم سوم از روبروی توپخانه سپاه تا کارخانه کاشی به طول ۱۲ کیلومتر و تیم چهارم ادامه مسیر به سمت کبوترخان به طول ۱۰ کیلومتر مشغول به کار هستند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت تامین اعتبار و توزیع قیر مناسب، گفت: امیدواریم با تامین به موقع اعتبار و توزیع قیر کافی، این پروژه‌ها در اسرع وقت به اتمام برسند و شاهد بهبود وضعیت جاده‌های شهرستان رفسنجان باشیم.

وی در پایان بیان کرد: این پروژه‌ها نقش مهمی در توسعه اقتصادی و گردشگری شهرستان رفسنجان ایفا و زمینه را برای رونق بیشتر این منطقه فراهم می‌کنند.

به گزارش ایسنا، استاندار کرمان نیز در این مراسم گفت: امروز پروژه بزرگ بهسازی و روکش آسفالت کرویدورهای جاده‌ای استان آغاز می‌شود که پاسخی شایسته به مطالبات مردم در استان کرمان است.

وی بیان کرد: از ابتدای حضور در استان کرمان، موضوعی مهمتر از جاده در جلسات و دیدارهای حضوری با مردم در سطح ملی و استانی ندیدم و این مطالبه بیان می‌شد و امروز خوشحال هستم که با همراهی مسئولان این فضا و فرصت بسیار خوب را برای پاسخگویی به خواست مردم در استان فراهم کردند.

 طالبی ادامه داد: این پروژه بزرگ انقلابی در حوزه جاده‌ای استان کرمان محسوب می‌شود و تقریبا ۳۰ پیمانکار در این پروژه حضور دارند و با حمایت رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه اضافه  شد و بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان حجم این پروژه است.

وی بیان کرد: قطعا دیگر محورهای استان کرمان نیز باید مورد توجه قرار بگیرد و حجم این پروژه‌ها هم افزایش پیدا می‌کند، ضمن اینکه در قانون بودجه با همت نمایندگان استان کرمان امسال رقم‌های خوبی در این حوزه دیده شده است.

استاندار کرمان گفت: پروژه جاده‌ای راور به دیهوک و بافق به سیریز و محمد آباد ریگان - جاسک نیز از مطالبات استان کرمان است، البته مناقصه پروژه‌ مروست به شهر خاتم در استان یزد انجام شده که پروژه بزرگی برای استان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: آزادراه انار به شهربابک ، سیرجان و باغات در پنج قطعه دنبال می‌شود که توافقات اولیه صورت گرفته و سرمایه‌گذاران این پروژه در حال انتخاب شدن هستند و انشاءالله این آزاد راه می‌تواند نقش بسیار خوبی برای تسهیل حمل و نقل در استان کرمان ایفا کند.

رکوردزنی کرمان با احداث ۱۷۷ کیلومتر راه روستایی

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان نیز در این مراسم از آغاز عملیات بهسازی کریدورهای شمال، جنوب و جنوب‌شرق این استان خبر داد و گفت: در سال گذشته با احداث ۱۷۷ کیلومتر راه روستایی، بیش از ۱۵ هزار نفر از روستاییان استان از نعمت راه آسفالته بهره‌مند شدند.

علی عبدالهی بیان کرد: امروز عملیات بهسازی کریدورهایی آغاز می‌شود که مجموع طول رفت و برگشت آن‌ها در استان کرمان بیش از 1800 کیلومتر است و بخش قابل توجهی از آن‌ها نیازمند بهسازی و ارتقاء ایمنی هستند.

وی با اشاره به وسعت جغرافیایی استان کرمان افزود: پهناور بودن استان در کنار مزیت‌های مهمی که در حوزه‌های کشاورزی، معدن، صنعت و گردشگری ایجاد کرده، چالش‌هایی نیز به همراه داشته که مهم‌ترین آن فاصله‌های طولانی بین شهرها و افزایش هزینه‌های نگهداری راه‌هاست.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان اظهار کرد: با مدیریت صحیح و سرمایه‌گذاری هدفمند در حوزه راه و ایمنی جاده‌ها می‌توان این چالش‌ها را به فرصتی برای توسعه و اتصال بهتر مناطق مختلف استان تبدیل کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال گذشته بیان کرد: با ایجاد ظرفیت‌های مناسب در استان، در سال گذشته ۱۷۷ کیلومتر راه روستایی احداث شد که این میزان رکورد احداث راه روستایی در استان کرمان را جابه‌جا کرد و تلاش داریم در سال جاری این رقم افزایش یابد و جمعیت بهره‌مند از راه روستایی مناسب به حدود ۲۵ هزار نفر برسد.

عبداللهی با اشاره به وضعیت ایمنی جاده‌ها گفت: در سال گذشته استان کرمان از جمع پنج استان پرحادثه کشور خارج شد و امیدواریم با ادامه اقدامات ایمنی و بهسازی محورهای مواصلاتی، این روند کاهشی در تلفات جاده‌ای ادامه یابد.

انتهای پیام