• جمعه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد مطلب: 1405021810278

استاندار: بوشهر شایسته مرکز مطالعاتی مجهزتر برای ایران‌شناسی است

استاندار: بوشهر شایسته مرکز مطالعاتی مجهزتر برای ایران‌شناسی است

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر، حفظ اسناد و هویت تاریخی و فرهنگی را سرمایه‌ای ارزشمند برای نسل‌های آینده دانست و گفت: فراهم کردن محیطی مناسب‌تر برای توسعه فعالیت‌های بنیاد ایران‌شناسی شعبه بوشهر ضروری است.

ارسلان زارع جمعه ۱۸ اردیبهشت در جریان بازدید از بنیاد ایران‌شناسی شعبه بوشهر، با اشاره به نقش برجسته این استان در تاریخ و تمدن کهن ایران اظهار کرد: بوشهر به دلیل پیشینه تاریخی غنی، جایگاه ویژه‌اش در عرصه دریانوردی و ارتباطات گسترده فرهنگی، یکی از نقاط کلیدی برای انجام پژوهش‌های ایران‌شناسی محسوب می‌شود.

وی افزود: اسناد و منابع تاریخی هر منطقه، بخشی از شناسنامه فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آن جامعه به شمار می‌روند و حفظ این هویت برای نسل‌های آینده یک سرمایه ارزشمند است.

استاندار بوشهر با تأکید بر شایستگی‌های این استان تصریح کرد: بوشهر ظرفیت آن را دارد که از یک مرکز مطالعاتی و پژوهشی مجهزتر برخوردار شود تا بتواند نقش مؤثرتری در معرفی میراث فرهنگی، تاریخی و دریایی کشور ایفا کند.

در ادامه این بازدید، عبدالکریم مشایخی، رئیس بنیاد ایران‌شناسی شعبه بوشهر، گزارشی از فعالیت‌های علمی، کتابخانه‌ای و اسنادی این مرکز ارائه کرد و خواستار حمایت بیشتر مسئولان برای توسعه فضا، تجهیزات و منابع پژوهشی این بنیاد شد.

انتهای پیام