• چهارشنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۱:۱۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405022313910

ناامیدی، بی‌خوابی و آشفتگی صهیونیست‌های شمال اراضی اشغالی

ناامیدی، بی‌خوابی و آشفتگی صهیونیست‌های شمال اراضی اشغالی

رسانه‌های عبری اعلام کردند که مقام‌های محلی در مناطق شمالی اراضی اشغالی از شرایط بسیار سخت امنیتی و اقتصادی خود خبر داده‌اند.

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که رئیس شورای صهیونیستی منطقه «مرگلیوت» در شمال فلسطین اشغالی گفته است: «به نظرم اسرائیل پیش از این مانند آنچه ما در سه روز گذشته به دلیل حملات پهپادی تجربه کردیم را ندیده است.»

وی افزود: «در شمال اسرائیل سال تحصیلی طبیعی وجود ندارد و دانش‌آموزان امتحانات دوره متوسطه را زیر آتش برگزار می‌کنند.»

در همین حال، شبکه عبری «کان» به نقل از رئیس شورای «الجلیل علیا» اعلام کرد: «وضعیت در شمال در هر دو سطح امنیتی و اقتصادی بسیار دشوار است.»

وی گفت: «شمال اسرائیل در جنگی کاملاً باز و نامحدود به سر می‌برد و کابینه فقط به حرف اکتفا کرده است.»

رئیس شورای متولا نیز گفت: «ما هر روزه در این شرایط زندگی می‌کنیم؛ این وضعیت بسیار مأیوس‌کننده است و کسی وجود ندارد که بتوانیم با او صحبت کنیم.»

رئیس شورای متولا افزود: «این شرایط، یأس و ناامیدی بزرگی علاوه بر بمباران، بی‌خوابی و آشفتگی کامل ایجاد کرده است.»

وی گفت: «حتی برای یک ماه آینده هم قادر به برنامه‌ریزی نیستیم.»

وی همچنین تأکید کرد: «آتش‌بسی وجود ندارد و ما در حملات بی‌وقفه زندگی می‌کنیم.»

انتهای پیام