حجتالاسلاموالمسلمین بهروز شمسیفر جمعه ۲۵ اردیبهشت، در خطبههای نمازجمعه این هفته، با بیان اینکه ملت ایران در برابر جنگ اقتصادی دشمنان ایستادگی کرده و تسلیم نخواهد شد، خواستار برخورد قاطع دستگاه قضا با محتکران و گرانفروشان شد.
شمسیفر اظهار کرد: آمریکا که در میدان جنگ و اغتشاشات شکست خورده، امروز با جنگ اقتصادی به دنبال شکستن اراده ملت ایران است، اما ملت ایران ترسی ندارند و با استقامت و ایستادگی پیروز خواهند شد. وی با اشاره به واقعه کربلا، مقاومت امام حسین (ع) را الگویی برای بشر دانست و تأکید کرد که ملت ایران نیز با توکل بر خدا در برابر دشمنان ایستادگی کردهاند.
امامجمعه موقت خرمآباد محتکران و گرانفروشان را سربازان دشمن خواند و خواستار برخورد قاطع دستگاه قضا با آنان و در نظر گرفتن اشد مجازات برایشان شد.
وی همچنین با اشاره به اول ذیالحجه، سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، جوانان را به الگوگیری از سادگی در امر ازدواج و توجه به فرزندآوری تشویق کرد.
شمسیفر به ویژگیهای اخلاقی شهید آیتالله رئیسی، از جمله تقوا و اخلاص، اشاره کرد و تلاشهای ایشان در راه خدمت به مردم را ستود.
انتهای پیام
