• چهارشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۰:۵۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد مطلب: 1405023018278

امید سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان به کسب هفتمین قهرمانی دنیا/ایذه قهرمانان بزرگی دارد

امید سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان به کسب هفتمین قهرمانی دنیا/ایذه قهرمانان بزرگی دارد

ایسنا/خوزستان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم برای هفتیم بار قهرمان دنیا شویم، گفت: شرایط اردویی از این به بعد بسیار مهم است تا ملی‌پوشان به حد نصاب آمادگی برای مسابقات جهانی و آسیایی برسند. 

حمید باوفا چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت در جریان بازدید مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان از اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در شهر ایذه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این اردو برای تیم ملی و جوانان کشتی بسیار ثمربخش بود و با توجه به شاخص‌های کشتی ایذه و وجود قهرمانان بزرگ در این شهرستان، بچه‌ها از ابعاد حریف تمرینی و الگوهای تمرین به خوبی بهره‌مند شدند. در مجموع تا اینجا اردوی بسیار خوبی در شهرستان ایذه برگزار شده است.

وی ادامه داد: از همه عزیزان و دوستانی که در این مرحله از اردو برای برگزاری آن به ما کمک کردند، تشکر می‌کنم. ما یک اردوی دیگر در شهرستان شیراز خواهیم داشت و بعد از آن، اردوی اعزام به مسابقات آسیایی تایلند برگزار می‌شود. پس از آن نیز دو مرحله اردو داریم و بین مرحله آسیایی و جهانی، تورنمنت مجارستان را پیش رو خواهیم داشت. 

سرمربی تیم ملی کشتی جوانان گفت: شرایط اردویی از این به بعد بسیار مهم است و آنچه اهمیت دارد، این است که بتوانیم کیفیت اردو را بالا ببریم تا بچه‌ها به حد نصاب آمادگی برای مسابقات جهانی و آسیایی برسند تا به لطف خدا برای هفتمین بار قهرمان دنیا شویم. 

وی با اشاره به حضور قهرمانان بزرگ ایذه در کنار تیم ملی، بیان کرد: قهرمانان بسیار بزرگی در شهر ایذه حضور دارند و همه بچه‌هایی که طی سال‌های گذشته در خدمتشان بودیم، همه آمدند و در این مرحله از اردو کمک کردند. از جمله این قهرمانان می‌توان به رامین طاهری، پیام بویری، ایمان محمدی، اهورا بویری، بنیامین صیدی اشاره کنم.

انتهای پیام