رضا خاتمي در دانشگاه علوم و فنون كشاورزي اهواز: كانديدايمان رد صلاحيت شوددرانتخابات شركت نميكنيم درانتخابات اخير سه راه پيش رو داريم؛ شركت فعال، سكوت، تحريم
دبيركل جبههي مشاركت ايران اسلامي گفت: شايد هدف كساني كه امروز براي بهبود وضعيت كشورشان تلاش ميكنند رسيدن به دموكراسي باشد ولي به هر حال در كشور ما، به دليل فقدان زير ساختهاي لازم دستيابي به دموكراسي مشكل است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمدرضا خاتمي طي سخناني در جمع دانشجويان دانشگاه علوم و فنون كشاورزي اهواز افزود: براي سنجش دموكراتيك بودن جامعه شاخصهايي وجود دارد كه با به كار بردن آنها ميشود فهميد چه حركتهايي براي رسيدن به حد مطلوب و مورد نظر دموكراسي لازم است و كانديداها براي تحقق اين شاخصها چه برنامههايي دارند.
معاول اول معين، خاطرنشان كرد: در انتخابات اخير، سه راه، پيش رو داريم؛ شركت فعال، سكوت، تحريم.
وي گفت: قصد شركت فعال در انتخابات را داريم ولي اگر كانديدايمان رد صلاحيت شود، در انتخابات شركت نخواهيم كرد.
وي با توجه به گفتههاي كساني كه از آغاز اعلام كردهاند؛ انتخابات دوره نهم رياست جمهوري را تحريم ميكنند گفت: بر فرض كه درست ميگوييد، فرض ميكنيم ما هم قبول كردهايم، خب، حالا بگوييد بعد از تحريم چه برنامهاي داريد؟
نمايندهي مردم تهران در مجلس ششم با اشاره به تجربه اصلاحات در دولت خاتمي، گفت: در بخشي از عملكردمان، فقدان ساختارهاي اجتماي باعث شد با وجود توفيقات در دولت اصلاحات به آنچه مطلوبمان بود، نرسيم. ولي در عين حال در صورت پيروزي اصلاحطلبان قصد داريم سازمانهاي غيردولتي را تقويت كنيم و معتقديم با گسترش اين گونه سازمانها دستاوردهاي اصلاحات نهادينه ميشود.
وي همچنين با اشاره به ضرورت همراهي افكار عمومي با جريان اصلاحات، گفت: در تجربهي بزرگي مثل مشروطه عدم همراهي افكار عمومي باعث شد تا ديكتاتوري مثل رضا خان از دل يك جنبش آزاديخواه و اصلاحطلب بيرون بيايد.
نايب رييس مجلس ششم دربارهي عملكرد اقتصادي دولت اصلاحات، گفت: با توجه به آمارهاي موجود و نرخ رشد اقتصادي بالا در 8 سال گذشته ميتوان گفت؛ دولت اصلاحات در مباحث اقتصادي موفق بوده است و در صورت پيروزي در انتخابات اين سياستهاي اصلاحي در بخش اقتصادي را دنبال خواهيم كرد. البته در اين دوره قصد داريم، با نگاه علميتر و كارشناسيتر به حوزهي اقتصاد بپردازيم.
وي در توضيح «دفاع از حقوق اقليتها» در دولت احتمالي اصلاحطلبان، گفت: الان در عراق رييسجمهور يك كرد سني است كه مرجع شيعيان از وي حمايت ميكند و هيچ مشكلي هم پيش نميآيد. ما معتقديم چنين اقداماتي در ايران در جهت حفظ انسجام، امنيت و وحدت ملي ضروري است و در صورت پيروزي احتمالي با وجود محدوديتهاي قانوني و فشارها، از همكاري اقليتها استقبال و دفاع خواهيم كرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات