وزير اطلاعات:/1/ سران فتنه، جنبش اجتماعي با رويكرد تغيير اساسي در نظام را دنبال ميكردند
وزير اطلاعات با تاكيد بر تبيين درست نهضت امام حسين (ع) در ايام محرم اظهار كرد: ما ديگر اجازه نخواهيم داد اگرعاشورا و كربلايي اتفاق افتاد، حسين (ع) به شهادت برسد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجتالاسلام والمسلمين مصلحي كه در همايش « واكاوي ريشههاي فتنه پس از انتخابات» سخن ميگفت، با تسليت ايام در پيش عاشورا و تاسوعاي حسيني اظهار اميدواري كرد كه بتوانيم با استفاده از آموزههاي اين ماه، نهايت بهرهبرداري را از آنها در عمل داشته باشيم.
وي در ادامه با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري كه دهه چهارم انقلاب را دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري كردند و به واسطه آن حركتهاي خيلي جدي شكل گرفت، اين حركتها را اقدامي در راستاي عملي شدن اين شعار و خواسته مقام معظم رهبري برشمرد.
مصلحي در ادامه به جايگاه پيشرفت و عدالت پرداخت و با بيان اين كه هر دو لوازم و موانعي دارند، يادآور شد: هر دو اين مولفهها دوستان و دشمناني دارند كه بايد آنها را به صورت جدي مورد توجه قرار داد.
وي در ادامه به جايگاه علم و انديشه در تحقق اين امر پرداخت و با استناد به آموزههاي قرآني گفت: جامعه در دامن ولايت و عدالت تربيت ميشود. اگر جامعهاي در اين دامان پرورش يافت و الگويش اين دامن شد، به عدالت دسترسي پيدا ميكند، اما اگر خواست الگوي خود را پيشرفتهاي غربي كه بر اساس پيروي از هواهاي نفسي و اميال شيطاني است، قرار بدهد به بن بست ميرسد.
وزير اطلاعات در ادامه با يادآوري اين كه در جمهوري اسلامي با انقلابي كه امام (ره) رهبري كرده، ميخواهيم به جهان الگوي عدالت را عرضه و براي ظهور كبرا، زمينهسازي كنيم، اظهاركرد: ميخواهيم بشريت بداند چگونه بايد حركت كند تا به عدالت مورد نظر برسد.
وي در ادامه با طرح اين پرسش كه چرا دهه چهارم انقلاب، دهه پيشرفت و عدالت از سوي مقام معظم رهبري نامگذاري شد، به پيشرفتهاي كشور در ابعاد مختلف علمي اعم از فني، پزشكي و نظامي، اشاره كرد و افزود: اين پيشرفتها ما را در موقعيتي قرار داد كه بتوانيم اين مقوله و شعار را مطرح كنيم و مقام معظم رهبري نيز اين زمينه را ديدند كه دهه چهارم را به اين نام نامگذاري كردند.
مصلحي در ادامه به نقش تحولات منطقهاي و جهاني اشاره كرد و آن را نيز يكي ديگر از دلايل نامگذاري دهه چهارم انقلاب به نام دهه پيشرفت و عدالت برشمرد.
مصلحي در ادامه به آن چه در ايام حج امسال اتفاق افتاد و به واسطه آن انديشمندان جهان اسلام با مراجعه به مسوولان ايراني از آنها در زمينه اين كه ولي فقيه چيست سوال ميكردند نيز اشاره كرد و گفت: انديشمندان جهان اسلام در حج امسال خواستار تشريح و تبيين ولي فقيه بودند و ميپرسيدند اين چه جايگاهي است كه توانست فتنهاي به اين بزرگي ( فتنه پس از انتخابات) را كه از توانايي سرنگوني چند نظام برخوردار بود، خنثي كند.
وي همچنين ايران را داراي موقعيتي جهاني معرفي كرد و دولت نهم و دهم را دولتهايي برشمرد كه خواستار بازگشت واقعي به راه امام(ره) بوده و هستند.
مصلحي افزود: بعضي در گذشته با امام (ره) بازي كردند؛ كما اين كه الان نيز بازي ميكنند و از ارتباطشان با امام(ره) سوء استفاده كردند و حتي در اين زمينه برخي خود را در جايگاهي ميديدند كه به امام (ره) خط بدهند و در كتاب خاطرات خود اين را نوشتند، كانه آنها امام را راهنمايي ميكردند؛ اما اگر به صحيفه نور و موضعگيريهاي امام (ره) مراجعه كنيم، تفاوت اينها با حركتهاي امام مشخص ميشود.
وي در ادامه با اشاره به توجه جوامع بشري به نظام جمهوري اسلامي ايران از بعد بازگشت مجدد آن به اهداف بنيانگذار خود ، نامگذاري دهه چهارم به عنوان دهه عدالت و پيشرفت از جانب مقام معظم رهبري را اقدامي در اين راستا دانست و از عدالت به عنوان ضمانت اجرايي آن نام برد و يادآور شد: استمرار انقلاب، حكومت عدالت است كه بايد به عنوان خواستهاي جدي به آن بپردازيم و ابعاد مختلفش را تبيين كنيم.
وزير اطلاعات در ادامه با اشاره به برخي اظهارنظرها و ادعاهايي كه در روزهاي اخير مشاهده شده به طرح اين پرسش پرداخت كه آيا اين حركتها و ادعاها عدالت است يا خروج از آن و گفت: عدالت ضامن امنيت و ثبات كشور است.
وي همچنين به وضعيت كشور در دوران اصلاحات اشاره كرد و افزود: با موقعيتي كه در دوره اصلاحطلبي آمريكايي در كشور به وجود آمد برونرفت از آن، تدبير رهبري و برنامهريزيهاي حكيمانه ايشان را ميطلبيد كه مقام معظم رهبري نيز چنين كردند.
مصلحي اضافه كرد: اگر بخواهيم حرفهاي اصلي و دقيق و معارف ناب اسلام محمدي را كه امام ميفرمودند دنبال و نتيجه آن را به جوامع بشري عرضه كنيم و به جنگ نرم با استكبار بپردازيم، لازمه آن برقراري عدالت است.
مصلحي در ادامه سخنانش به جريانهاي اخير اشاره كرد و گفت: چيزي كه اين جريان دنبال ميكند، با اخبار و اطلاعاتي كه از درون تيمهاي مختلفي كه تحت امر سران فتنه بودند به دست آمده، جنبش جديد اجتماعي است، با اين رويكرد كه در حاكميت و نظام تغيير اساسي به وجود آورد.
وي اين جنبش را همان چيزي كه مقام معظم رهبري در فرمايشات خود به آن اشاره كردند و فرمودند « آنها به دنبال اسلام شكلي هستند» خواند و گفت: با مرور حركتهاي گذشته آنها مشاهده ميكنيم چيزي در مسير اسلام در آن وجود نداشته است.
ادامه دارد...
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات