هاشمي رفسنجاني:/1/ ـ علايم وفاق و همدلي در كشور به چشم ميخورد ـ تا مردم از انقلاب راضي باشند، بدون خواست ديگران حضورشان را حفظ ميكنند
رييس مجلس خبرگان با اشاره به اينكه " علايمي از وفاق و همدلي در كشور به چشم ميخورد" بر تقويت وحدت و همدلي در جامعه و همچنين دلجويي از آسيبديدگان حوادث ماههاي اخير تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) آيتالله اكبر هاشمي رفسنجاني صبح روز سهشنبه در افتتاحيه اولين روز از هفتمين اجلاسيه دوره چهارم مجلس خبرگان اظهار كرد: در فاصله دو اجلاس ما، حوادث ناگواري در كشور اتفاق افتاد كه بيسابقه بود و بعضا موجب كينهتوزي و مسائلي شد كه دل هيچ مسلماني نميتواند از آنها راضي باشد.
وي خاطرنشان كرد: در اين ميان آسيبهايي به خانوادههايي ـ هم از ماموران دولت و هم از مردمي كه براي اعتراض آمده بودند ـ وارد شد كه بايد نسبت به اين موضوع ابراز تاسف و تلاش كرد كه جرحهها ترميم شود و جامعه ـ اينطور كه علائمي هم به چشم ميخورد ـ به طرف وفاق و همدلي ـ كه اصل سرمايه انقلاب، پيش و پس از آن بوده است ـ حركت كند و اين دور از دسترس هم نيست.
وي با اشاره به راهپيمايي مردم در روز 22 بهمن نيز اظهار كرد: آنچه دليل بهتر شدن وضع همدلي در كشور بوده است، روح هوشياري مردم است و 22 بهمن نمايش خوبي از وفاداري و هوشياري مردم بود. نقش مردم در انقلاب از همه بيشتر است. البته امام(ره)، شاگردان و ياران ايشان و عوامل الهي همه موثر بودند ولي آنچه انقلاب را به پيروزي رساند حضور گسترده مردم بود و آنچه انقلاب را هم نگه داشته همين حضور مردم است.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: با حضور مردم در 22 بهمن خوب ميتوانيم بفهميم كه همچنان مردم انقلاب خود را ميخواهند و نميخواهند خدشهاي به آن وارد شود و ما هم بايد كمك كنيم كه اينچنين شود. نقش اساسي در انقلاب را مردم دارند و تا مردم از انقلاب راضي و به آينده آن اميدوار باشند، خودشان حتي بدون خواسته ديگران هم حضور خود را حفظ خواهند كرد.
وي 22 بهمن امسال را متفاوت با سالهاي قبل دانست و گفت: نكته مهم ديگر اين است كه 22 بهمن امسال با سالهاي گذشته تفاوت داشت؛ چراكه در شرايطي مردم حضور خود را ابراز كردند كه جامعه و كشور به حضور آنها نياز داشتند. در روزهايي ـ كه خاطرمان هست و دور نيست ـ موج سنگين تهاجم عليه جمهوري اسلامي، ايران، انقلاب، اسلام و اصل ولايت خيلي بالا بود و آمريكاييها حضور كمسابقهاي در منطقه پيدا كرده بودند كه بر ما فشار بياورند. آن روزها حرفهايي زده شد كه سابقه نداشت و نشنيده بوديم كه تا آن روز بگويند ايران به سمت ديكتاتوري نظامي ميرود و اين حرف مهمي بود كه آنها زدند. اگر حضور مردم به آن شكلي كه ديديد در همه كشور نبود ممكن بود كساني باور كنند كه اين حضور گسترده نبوده است ولي مردم نشان دادند كه اين تبليغات، تبليغات نادرستي است.
ادامه دارد...
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات