تاكيد روسيه بر لزوم بررسي حمله سايبري به برخي سيستمهاي رايانهيي سايتهاي هستهيي ايران
نماينده روسيه در ناتو بر لزوم انجام تحقيقات از سوي ناتو درباره حمله سايبري به برخي سيستمهاي رايانهاي سايتهاي هستهيي ايران تاکيد کرده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري فرانسه روز چهارشنبه به نقل از دميتري روگزين، نماينده روسيه در ناتو گزارش داد كه ويروس استاکسنت ميتوانست با از کنترل خارج کردن رايانههاي نيروگاه اتمي بوشهر فاجعهاي نظير "حادثه چرنوبيل" را رقم بزند.
به گزارش شبكه خبري پرس تيوي، روگوزين گفت: ناتو بايد تحقيقاتي را در زمينه آلودگي رايانههاي نيروگاه اتمي بوشهر به اين ويروس انجام دهد.
ويروس کامپيوتري استاکسنت که براي نخستين بار در ژوئن سال 2010 ميلادي از سوي متخصصان ايراني شناسايي شد، يک کرم اينترنتي است که بهويژه تکنيکهاي هدايت کننده زيمنس را مورد حمله قرار ميدهد.
رسانهها در ماه ژوئيه سال 2010 ادعا کردند که ويروس استاکسنت رايانههاي صنعتي در سراسر جهان، از جمله ايران و به ويژه نيروگاه اتمي توليد برق بوشهر را مورد حمله قرار داده است.
اين در حالي است كه معاون نيروگاهي رييس سازمان انرژي اتمي تاكيد كرد كه نيروگاه بوشهر آسيبي از ويروس "استاكسنت" نپذيرفته است.
چرنوبيل يک فاجعه اتمي بسيار وحشتناك است که در 26 آوريل سال 1986 در نيروگاه اتمي توليد برق اوکراين که در آن زمان بخشي از شوروي سابق بود، صورت گرفت.
به گفته متخصصان ايراني اين ويروس ممکن است به وسيله يک سازمان مورد حمايت دولت آمريکا و يا رژيم صهيونيستي و با هدف انحصاري کنترل نرمافزارهاي مورد استفاده در بخشهاي صنعتي ايران از جمله نيروگاه اتمي بوشهر ساخته شده باشد.
روزنامه نيويورک تايمز در اواسط ماه ژانويه سال 2011 فاش کرد که رژيم صهيونيستي پيش از انتشار کرم اينترنتي استاکسنت، ميزان تاثيرگذاري آن را بر تجهيزات اتمي خود آزمايش کرده است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات