• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۱ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91061911167
  • خبرنگار : 71290

لاريجاني:رفتار سبك سياسي كانادا نشان از دستپاچگي آنها دارد

لاريجاني:رفتار سبك سياسي كانادا نشان از دستپاچگي آنها دارد

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: رفتار سبك سياسي دولت كانادا كه با ناشي‌گري انجام شد نشان از دستپاچگي آنها دارد كه در مقابل اجماع اكثر كشورهاي جهان در تهران با اقدامي منفعلانه قصد دارند فضاي سياسي را تغيير دهند.

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: رفتار سبك سياسي دولت كانادا كه با ناشي‌گري انجام شد نشان از دستپاچگي آنها دارد كه در مقابل اجماع اكثر كشورهاي جهان در تهران با اقدامي منفعلانه قصد دارند فضاي سياسي را تغيير دهند.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي لاريجاني امروز در نطق خود در صحن علني مجلس ضمن تسليت و تعزيت به مناسبت رحلت آيت‌الله طالقاني و شهادت آيت‌الله مدني، به انجام موفقيت‌آميز اجلاس عدم تعهد در تهران اشاره كرد و گفت: انجام موفقيت‌آميز اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران نشانگر اقتدار و مسئوليت‌شناسي جمهوري اسلامي ايران در ايجاد ثبات و امنيت و همگرايي در سطح بين‌المللي و منطقه‌اي است.

وي با اشاره به حضور بيش از يكصد كشور در سطوح عالي مسئولين سياسي اظهار داشت: اين حضور يك پاسخ نه‌ بزرگ به رفتار ماجراجويانه چند كشور زورگو نسبت به ايران اسلامي بود.

رييس مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: چند سال است كه مكررا از زبان اين چند كشور شنيده‌ايم كه جامعه بين‌الملل نسبت به فناوري هسته‌يي صلح‌آميز ايران نگراني دارد، حال بايد پرسيد كه آيا اين 120 كشور كه در اجلاس تهران شركت نمودند و بيانيه تهران كه حاوي موضع قاطع حمايت از فناوري هسته‌يي ايران بود را تاييد كردند جزو جامعه بين‌الملل محسوب نمي‌شوند؟ و آنها از چه اجماعي سخن مي‌گويند؟

لاريجاني خطاب به اين كشورها گفت: بعد از اجلاس تهران به جاي اينكه قدري به خود آيند گزارش مديركل آژانس را درباره پرونده ايران برجسته نمودند و باز هم همان حرف‌هاي تكراري را مطرح كردند و اين امر به خوبي نظر مقام معظم رهبري را در سخنراني اجلاس عدم تعهد مورد توجه قرار مي‌دهد كه اين ساختار معيوب نظام بين‌الملل كه حتي نهادهاي حرفه‌اي خود را به خاطر دخالت قدرت‌هاي بزرگ دچار آسيب نموده است كارآيي حل و فصل مسائل جهاني را ندارد. بايد ساختار نظام بين‌الملل مورد تجديدنظر قرار گيرد.

رييس مجلس شوراي اسلامي ابراز اميدواري كرد كه در آينده جنبش عدم تعهد به همگرايي بهتري نائل آيد تا بتواند جايگاه متناسب را در نظام بين‌الملل پيدا كند و از اين طريق توانمندي لازم را براي تحقق رفتار عادلانه بين‌المللي حاصل نمايد.

وي اظهار كرد: از سخنان ارزشمند رهبر معظم انقلاب اسلامي در اين اجلاس كه مايه‌ي افتخار و شرف ايرانيان گرديد سپاسگزاري مي‌نماييم. همچنين از دولت كه در برگزاري منظم اين اجلاس تلاش نمودند، تشكر و قدرداني مي‌نماييم.

لاريجاني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به رفتار كانادا در تعطيل سفارت خود در تهران گفت: رفتار سبك سياسي دولت كانادا كه با ناشي‌گري در اين مقطع انجام گرفت نشان از دستپاچگي آنها دارد كه در مقابل اجماع اكثر كشورهاي جهان در تهران با اقدامي منفعلانه قصد دارند فضاي سياسي را تغيير دهند.

رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: متعاقب آن موضع‌گيري برخي كشورهاي اروپايي و خط و نشان كشيدن‌هاي غيرمتعارف كه اينها همگي بيش از آنكه اقتدار بين‌المللي آنان را نشان دهد انفعال آنان را ظاهر مي‌كند.

وي تاكيد كرد: اما نكته مهم در اين است كه همانگونه كه بارها عرض شد پاسخ اين رفتارهاي خصمانه را بايد در ساماندهي اقتصادي كشور و به تعبير رهبر معظم انقلاب در اقتصاد مقاومتي جستجو كرد.

لاريجاني اضافه كرد: همه اين سناريوپردازي‌هاي كشورهاي زورگو و سر و صداهاي زيادي براي ايجاد فشار اقتصادي بر ملت ايران است و عمل سياسي داهيانه در اين مقطع تمركز بر خدمتگزاري به مردم و بهبود وضع اقتصادي كشور است؛ يعني جلوگيري از گراني و تورم و ايجاد فضاي مناسب براي اشتغال جوانان و اين امر محقق نمي‌شود جز با ايجاد رونق توليد و حمايت از توليدكنندگان كشور و پرهيز از حاشيه‌پردازي‌هاي سياسي.

رييس مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: در جلساتي كه وزرا با مجلس داشته‌اند معلوم شد در تسهيلات بانكي مربوط به توليد، چه صنعتي و چه كشاورزي، دقت لازم انجام نگرفته و مشكلات امروز اين بخش‌ها معلول عدم توجه به توليد در سال‌هاي گذشته بوده است و برخي از ضوابط مصوب قانوني نظير بند 29 قانون بودجه كه مي‌تواند به بهبود شرايط بنگاه‌هاي اقتصادي مدد رساند به درستي انجام نپذيرفته است چرا كه كشاورزان گندم‌كار و دامداران همچنان مشكلاتي دارند كه بايد هم براي سال جاري و هم سال آينده آنان روال روشني را ترسيم نمود.

وي خاطر نشان كرد: در اين شرايط اظهارات و سخنان مسئولان بايد متمركز در حل مسائل اقتصادي كشور باشد، نه مشوه نمودن فضاي سياسي كه نتيجه آن غبارآلود كردن فضاي سياسي كشور خواهد بود.

لاريجاني در ادامه اظهار داشت: طرح وارونه مسائلي كه در قانون اساسي تدبير آن شده است كاري جز ايجاد گردبادهاي سياسي نمي‌كند كه نتيجه آن دور كردن اذهان از مساله اصلي كشور كه حل مشكلات معيشتي مردم است، مي‌باشد.

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: امروز عمل مجاهدانه و انقلابي، حل معضلات گراني و بيكاري است نه طرح مسائل غيرواقعي سياسي كه نه به درد دنيا و نه آخرت مردم مي‌خورد.

وي افزود: مسئولان بايد در هر حوزه‌اي به وظايف خود در اين راستا به درستي عمل نمايند. اگر اشتباهي صورت گرفته بايد آن را صادقانه با مردم در ميان بگذارند و يا آن اشتباه را رفع كنند نه اينكه به جاي حل آنها مشكلات را به گردن ديگران بيندازند.

لاريجاني به كميسيون‌هاي كشاورزي و صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي ماموريت داد كه در پيگيري مشكلات كشاورزان و صنعت‌گران با جديت كار را به نتيجه رسانده و نتيجه گزارش خود را به مجلس ارسال كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha