• چهارشنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 91121610953
  • خبرنگار : 99999

پشت پرده تمرکز روزافزون رسانه‌یی منافقین بر عراق و سوریه

ناظران مسائل مربوط به گروهک تروریستی منافقین به خوبی از فرصت‌طلبی این مجموعه مطلع هستند. گروهی که از هر فرصتی برای ترسیم چهره‌ای غیرواقعی از خود برای رهایی از مرگ تدریجی از طریق سوار شدن بر موج حوادث بهره‌برداری می‌کند.

ناظران مسائل مربوط به گروهک تروریستی منافقین به خوبی از فرصت‌طلبی این مجموعه مطلع هستند. گروهی که از هر فرصتی برای ترسیم چهره‌ای غیرواقعی از خود برای رهایی از مرگ تدریجی از طریق سوار شدن بر موج حوادث بهره‌برداری می‌کند.

خشونت‌های جاری در سوریه و حوادث اخیر در استان‌های غربی عراق، موتور رسانه‌یی گروهک منافقین را به کار انداخت تا بار دیگر خود را بر گروه‌های افراطی و تروریست که برای تجزیه کردن دو کشور تلاش می‌کنند عرضه کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان، گروهک منافقین از دو سال قبل تاکنون و از طریق شبکه ماهواره‌یی خود و سایت‌های وابسته، آخرین اخبار و وقایع سوریه را منتشر می‌کند و کلیپ‌های صوتی و تصویری در پشتیبانی از گروه‌های مسلح تولید کرده و گفت‌وگوهایی با رهبران گروه‌های تروریستی و تبهکار انجام می‌دهد، گویی که یک گروه یا جریان سوری معارض است. پس از آن و به طور موازی و همزمان تمرکز خود را بر روی حوادث و ناآرامی اخیر استان‌های غربی عراق شدت بخشید و از برخی سیاستمداران متهم به خلق ناآرامی‌ها یا پشتیبان تروریسم دفاع کرد و اقدام به تخریب بیش از پیش دولت عراق کرد. این بار نیز گویی بخشی از یک گروه عراقی هم‌پیمان با فهرست العراقیه یا حزب اسلامی است.

توجه بیش از حد منافقین بر مسائل سوریه و عراق بر دو امر دلالت دارد: نخست آن که این جماعت یا در فعالیت‌های تروریستی و طائفه‌یی سوریه و عراق نقش دارد یا آن که به دنبال ارسال این پیام به آنان است که آمادگی ایفای یک نقش مخرب در هر دو کشور را دارد و گرنه چرا گروهی که ادعای حمایت از آزادی شهروندان کشورها را دارد نقش مثبتی را در قضایای امت اسلام مانند فلسطین یا انتفاضه بحرین که از طریق رسانه‌های غربی و رسانه‌های عربی در درجه اول سرکوب می‌شوند ایفا نمی‌کند و کاملا خاموش است؟

نقش رسانه‌یی منافقین در تحریک اوضاع در عراق و سوریه، آن هم در شرایطی که این مجموعه در یک مکان نظامی متعلق به عراق محاصره است، تأکیدی بر تهدیدات بالقوه و بالفعل این گروه و هشداری به مسوولان بین‌المللی و منطقه‌یی برای ضرورت تنگ‌تر کردن حلقه محاصره این گروه و فعالیت‌های آن است.

علاوه بر آن و با توجه به تجربه تلخ نقش رسانه‌ها در حوادث انقلاب‌های عربی و معکوس کردن بسیاری از حقایق و بزرگ کردن حوادث و تحریک توده‌ها و انتشار هرج و مرج، لازم است تا متولیان با محدود کردن فعالیت رسانه‌یی منافقین، نسبت به قطع ارتباط این گروه با گروه‌های طائفه‌گرا و تروریستی اقدام کنند.

علاوه بر این ها همان گونه که در ابتدا گفته شد، گروهک تروریستی منافقین تلاش دارد تا پس از بحرانی که در نتیجه اخراج از پادگان اشرف و جدایی بخش قابل توجهی از اعضای خود در ماه‌های اخیر و مخالفت کشورها با اعطای پناهندگی به این گروهک به وجود آمد، چهره‌ای فعال و دارای قابلیت‌های فراوان از خود نشان بدهد. بدین جهت و از طریق موتور رسانه‌یی خود تلاش می‌کند تا غربی‌ها را قانع کند که هم‌چنان یک گروه فعال و مؤثر است و به اعضای خود نیز بقبولاند که هم‌چنان هست و با فعالیت رسانه‌یی علیه عراق و سوریه ذهن آنان را شست‌وشو دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha