• یکشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 92112718510
  • منبع : نمایندگی سمنان

چرای بی‌رویه و زودرس دام تهدیدی برای مراتع استان سمنان

چرای بی‌رویه و زودرس دام تهدیدی برای مراتع استان سمنان

ایسنا/سمنان رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان چرای بی‌رویه و زودرس دام را از دیگر مشکلات و مخاطرات مراتع استان دانست و تصریح کرد: دام‌ها به صورت مستمر و طولانی در مراتع حضور دارند.

رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان چرای بی‌رویه و زودرس دام را از دیگر مشکلات و مخاطرات مراتع استان دانست و تصریح کرد: دام‌ها به صورت مستمر و طولانی در مراتع حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه سمنان، علی‌اصغر جلالی افزود: وجود آفات و امراض مختلف مشکلاتی را در زمینه مراتع استان به وجود می‌آورد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر گام‌های مطلوبی در زمینه توسعه بخش کشاورزی در استان سمنان برداشته شده است، خاطرنشان کرد: از این ظرفیت برای توسعه مراتع استان نیز استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از تسهیلات بخش کشاورزی استان برای اجرای طرح‌های مرتع‌داری استفاده می‌شود، افزود: طرح‌های اشتغالزایی این بخش به ستاد توسعه بخش کشاورزی استان ارائه شده است.

رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان چرای بی‌رویه و زودرس دام را از دیگر مشکلات مراتع استان دانست و یادآور شد: دام‌ها به صورت مستمر و طولانی در مراتع حضور دارند.

وی افزود: بسیاری از عوامل طبیعی و انسانی که در ایجاد این منابع دخالت دارند در صورت بی‌توجهی، ناآگاهی و اعمال مدیریت ضعیف در بهره‌برداری می‌تواند در راستای تخریب و نابودی منابع طبیعی عمل کند.

جلالی خاطرنشان کرد: در این استان 8 هزار و 781 خانوار بهره‌بردار وجود دارد که از 1330 سامانه عرفی که مورد ممیزی مراتع قرار گرفته به طور مستقیم بهره‌برداری می‌کنند.

وی از مردم و بهره‌برداران خواست در حفظ و حراست از عرصه‌های طبیعی کمال دقت را به عمل آورند و در نگهداری از این سرمایه‌های ارزشمند بکوشند.

رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از ارائه 15 تا 10 طرح مرتع‌داری برای اخذ تسهیلات بخش کشاورزی خبر داد و افزود: به این طرح‌ها تسهیلات 20 تا 30 میلیون تومانی اعطا می‌شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه انجام شده است، افزود: باید از ظرفیت‌های موجود برای افزایش میزان بهره‌وری مراتع استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha