• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 93031809094

سمیر جعجع فردا طرحی برای انتخاب رئیس‌جمهوری لبنان ارائه می‌کند

سمیر جعجع فردا طرحی برای انتخاب رئیس‌جمهوری لبنان ارائه می‌کند

سمیر جعجع فردا (دوشنبه) طرحی را برای حل مشکل انتخاب رئیس جمهوری لبنان ارائه می‌کند.

سمیر جعجع فردا (دوشنبه) طرحی را برای حل مشکل انتخاب رئیس جمهوری لبنان ارائه می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه لبنانی النهار نوشت: سمیر جعجع، رئیس حزب "القوات اللبنانیه" فردا طی یک برنامه تلویزیونی موضوع انتخاب رئیس جمهوری لبنان را مطرح و طرحی را برای این مشکل ارائه خواهد کرد که از طریق دراز کردن دستش به سوی گروه 8 مارس است.

وی همچنین پیشنهاد برگزاری نشست میان افراد قدرتمند سیاسی را مطرح خواهد کرد که احتمالا این طرح را به مرکز مسیحیان مارونی ارجاع می‌دهد که به نظرسنجی گروه‌های مختلف در زمینه‌های مختلف می‌پردازد.

جعجع اوضاع سیاسی جاری در کشور را "خیانتی بزرگ" توصیف کرد و افزود: دوره ریاست جمهوری میشل سلیمان به پایان رسید اما بعضی افراد علنا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری را تعطیل کردند لذا ما به 25 مه رسیدیم در حالی که رئیس جمهور انتخاب نشد از آن زمان تاکنون بحث به جای نحوه انتخاب رئیس جمهور جدید درباره خلأ در پست ریاست‌جمهوری بوده است و این مساله نشان می‌دهد که بعضی افراد سعی می‌کنند تا برای مدت زیادی این پست خالی بماند.

وی با بیان اینکه راه رهایی از این خلأ سیاسی رفتن به پارلمان و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است افزود: هیچ فشاری از سوی هیچ قدرت منطقه‌ای و بین‌المللی وجود ندارد بلکه دو فراکسیون پارلمانی هستند که در جلسه‌های انتخابات شرکت نمی‌کنند و سعی در تعطیل شدن انتخابات ریاست جمهوری دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha