نماینده مردم تهران در مجلس ضمن اعلام موافقت با وزیر پیشنهادی علوم، گفت: رای ما به آقای فرهادی و همه وزرایی که از مجلس رای گرفتند رای موافق مشروط است و تا زمانی که آنها در این گفتمان باقی بمانند از آنها حمایت میکنیم اما با کسی هم عقد اخوت نبستهایم.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، الیاس نادران که به عنوان موافق وزیر پیشنهادی علوم در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس سخن میگفت، در ابتدای سخنان خود مزاحی با علی مطهری کرد و گفت: آقای مطهری در قالب مخالفت با فرهادی، با مجلس مخالفت کرد. ایشان میخواست نامهای از فتنهگرها را بخواند که خواند.
وی افزود: میگویند طرف برایش مهم نیست داروخانه میخ میفروشد یا نه، بلکه کار خودش را میکند. ما هم امیدواریم آقای مطهری هدایت شود و با مجلس همراهی کند.
این نماینده مجلس با اشاره به سخنرانی رییسجمهور در دفاع از وزیر پیشنهادی علوم، ادامه داد: آقای رییسجمهور به حاشیه رفت و بحث اختلاف رای با نفر دوم را مطرح کرد. در انتخابات ریاستجمهوری گذشته هم اختلاف بین نفر اول و نفرات بعدی همین فاصلهها بود اما در 76 دوستان تمکین به رای کردند اما در 88 عدهای فتنه کردند و به مردمسالاری تمکین نکردند. عرض ما این است که هر کسی از مردم رای گرفت همه باید کمک کنند آنچه مورد رضای خدا است انجام شود.
نادران یادآور شد: ما از باب گفتمان اعتدال میگوییم که حلقههای انحرافی و تندروی اصلاحطلبان شرایطی فراهم نکنند که جریان دولت از اعتدال خارج شود لذا به دولت کمک میکنیم و قصد دیگری نداریم.
وی همچنین گفت: دلایل موافقت با آقای فرهادی متعدد است، مجلس بارها اعلام کرده خط قرمز مجلس در مواجهه با مدیریتهای کلان اجرایی کشور فتنه است و دچار حاشیهسازیها هم نخواهد شد.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین اظهار کرد: نکات مثبتی در سوابق آقای فرهادی وجود دارد؛ یکی رفتار اخیر ایشان در مدیریت هلالاحمر که برخلاف اکثر مدیران ارشد اجرایی نسبت به دوره قبل خود سیاهنمایی نکردند، نه اینکه در دوره قبل ضعف و کاستی نباشد بلکه ایشان سعی کرد ضعفها را مرتفع کند و آن را رسانهای نکرد و این یعنی اعتدال. علاوه بر این آقای فرهادی برخلاف دوستانی که در اینجا آمدند در معرض رای اعتماد قرار گرفتند در هیچ حلقه تندروی مشارکتی و غیرمشارکتی نه در فتنه 88 و نه قبل از آن نبودند. همین آقای فرهادی به دلیل تندرویهای اصلاحطلبان در مجلس ششم در دولت دوم آقای خاتمی نتوانست معرفی شود و رای اعتماد بگیرد.
این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: دوستان اصولگرای مجلس از امثال آقای فرهادی هیچ توقعی نداشته و ندارند. اگر یک مورد سراغ دارند که مجلس بابت رای اعتماد دادن یا ندادن مطالبهای داشته آن را از تریبون مجلس بگویند.
وی با طرح این سوال که چرا فتنه خط قرمز مجلس است، گفت: علتش این است که فتنه آثار سیاهی در سال 88 و بعد از آن گذاشت. فتنهگرها دشمنان ملت را امیدوار کردند که با ایجاد شکاف اجتماعی بیشترین فشار را میتوانند بر گرده مردم بیاورند. حداکثر تحریمهای هوشمند و سختی که بعد از 88 اعمال شد هم به دلیل همین امیدواری بود. سران فتنه در تمام جنایت جنایتکاران بینالمللی که بعد از 88 امیدوار شدند میتوانند با تحریم از ملت امتیاز بگیرند شریک هستند.
نادران با بیان اینکه دامن فرهادی از این اتهامات بری است، افزود: انتظار ما این است که وقتی آقای فرهادی به وزارت علوم وارد میشود بر همین مشی عمل کند. ما انتظار داریم سیاست های وزارت علوم تغییر کند. به آقای فرجیدانا هم گفتیم که شما باید وزارت را اداره کنید نه اینکه شما را اداره کنند اما دیدیم که جریانات تندروی وزارت ایشان را مدیریت کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه فرهادی باید وزارت علوم را بر مشی خود اداره کند، خاطرنشان کرد: آقای فرهادی افرادی را در مشاورتها و معاونتها انتخاب کنند که بر اساس خواسته نظام، مجلس و دلسوزان شرایط به سال 88 برنگردد، ضمن اینکه پیشرفتهای علمی و توسعه علمی نیز داشته باشیم.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد مجلس با وزیر پیشنهادی علوم، اظهار کرد: آقای فرهادی ضمن برائت از فتنه صراحتا گفت بر این مبنا عمل میکنم و سربازم ولایتم. ما دست سربازان ولایت را میبوسیم.
نادران ادامه داد: انتظار ما از آقای فرهادی این است که در خط مشی، انتصابها و در خصوص کسانی که در بورسیهها مورد ظلم قرار گرفتهاند ملاک را قانون و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دهند و از رفتار خودسرانه، فردی و جناحی بری باشند. من این را در ظرفیت مدیریتی ایشان میبینم.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه گلایه ما از آقای روحانی است و نه از فرهادی، اضافه کرد: آقای فرهادی در جوانی وزارت علومی را اداره کرد که آموزش پزشکی هم جزو آن بود و امروز که پختهتر شده حتما بهتر وزارتخانه را اداره میکند.
این نماینده اصولگرای مجلس تصریح کرد: رای ما به آقای فرهادی و همه وزیرانی که از مجلس رای اعتماد گرفتند رای موافق مشروط است تا آنها در این گفتمان باقی هستند، در این چارچوب عمل میکنند. سرباز ولایت هستند و قانون ملاک تصمیمگیری آنهاست از آنها حمایت میکنیم اما اگر مجلس ببیند که جریانات افراطی به این شرایط طمع کردهاند ما با کسی عقد اخوت نبستهایم.
نادران از نمایندگان خواست به حاشیهسازیهایی که در رسانهها و مجلس صورت گرفته اعتنا نکردند و به فرهادی رای قاطع مثبت دهن تا به گفته وی، وزارت علوم به سامان برسد.
وی در پایان خطاب به نمایندگان گفت: ما بعد از رای اعتماد به آقای فرهادی نظارت و پیگیری لازم را داشته باشیم تا آنچه بین خود و خدا، مرضی خداست محقق شود و دامن وزارت علوم از فتنهگریها پاک شود و انشاءالله وزیر علوم هم به این تعهدات عمل کند.
انتهای پیام
نظرات