• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93120503130
  • خبرنگار : 71184

نائب رئیس کمیسیون تلفیق خبر داد،

جبران کاهش درآمدهای نفتی با ابتکارات جدید در درآمدها

جبران کاهش درآمدهای نفتی با ابتکارات جدید در درآمدها

نائب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کاهش درآمدهای نفتی با ابتکارات جدید و از طریق ایجاد درآمدهای تازه برای کشور جبران می‌شود نه از محل فشار در روی مردم.

نائب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کاهش درآمدهای نفتی با ابتکارات جدید و از طریق ایجاد درآمدهای تازه برای کشور جبران می‌شود نه از محل فشار در روی مردم.

احمد رضا دستغیب در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و در پایان بررسی بخش‌های درآمدی بودجه 94 کل کشور در مجلس گفت: در مسیر بررسی بخش‌های درآمدی لایحه بودجه نگاه اغراق آمیزی توسط برخی از افراد و رسانه‌ها و عملکرد کمیسیون تلفیق وجود داشت که این نگاه منصفانه نبود. چرا که آنچه که در لایحه دولت وجود داشت در مجلس ارائه و تصویب شد و طبق اصول بودجه نویسی در این لایحه متناسب با قیمت تمام شده کالاها و خدمات برای سال آینده قیمت گذاری شد و مجلس و کمیسیون تلفیق هم نظارت خود را با اختلاف کمی نسبت به لایحه دولت در بودجه 94 تصویب کرد.

وی افزود: کمیسیون و نمایندگان مجلس تمایلی به افزایش قیمت‌ها ندارند و طبیعتا نگاه آنها به مصرف کنندگان است و از همین رو نسبت به افزایش قیمت حساس بودند. اما در عین حال در برخی از زمینه‌ها نیز برای ایجاد عدالت ناچار بودیم تصمیماتی را بگیریم که وضع برخی عوارض از جمله آن بود.

وی افزود: در ارتباط با افزایش درآمدهای مالیاتی دولت نیز این افزایش درآمدها تحت هیچ عنوان وشرایط به معنای فشار مضاعف و یا افزایش مالیات در مردم و حقوق بگیران نیست و حتی در ارتباط با مشاغلی که در حال حاضر مالیات می‌دهند افزایش خاصی دیده نشده است بلکه این افزایش درآمدی مالیاتی شامل موعدانی است که در حال حاضر مالیات نمی‌دهند و یا فرار مالیاتی دارند.

دستغیب تاکید کرد:‌ برای سال آینده درخواست داشتیم کسانی که زیر چتر مالیاتی نیستند مالیات پرداخت کنند تا افزایش درآمد داشته باشیم و در خصوص برخی تعرفه‌ها هم شاید مطلب درست منتقل نشده است. به عنوان مثال در ارتباط با افزایش تعرفه برق باید بگویم این افزایش مرتبط با ویلاها و باغ شهرهایی در محدوده خارج از روستا بوده است که هر عقل سلیمی این افزایش را می‌پذیرد و از این جهت علیرغم اینکه برخی از تعرفه‌ها افزایش پیدا کرده اینکه طوری منعکس شده که یک گرانی ناشی از وضع تعرفه و عوارض برای سال آینده داریم صحت ندارد.

وی با بیان اینکه برای کاهش وابستگی به درآمد نفتی درآمدهای جدیدی شکل گرفته است گفت: درآمدهای گذشته با تشدید و افزایش مواجه نبوده است. بلکه روش‌های جدیدی در ایجاد درآمد در کشور مورد توجه کمیسیون تلفیق قرار گرفت که ممانعت از فرار مالیاتی و همچنین استفاده بهینه از برخی امکانات و مراکز نظیر بهره برداری صحیح از معادن و همچنین میادین مشترک و یا افزایش محصولات نفتی و گازی به جای خام فروشی از روش‌های افزایش درآمد و فرصت‌های جدیدی است که در کشور ایجاد شده است.

نماینده مردم شیراز خاطر نشان کرد: در بودجه امسال درآمدهای نفتی به 25 درصد کاهش پیدا کرده است و من امیدوارم در یک برنامه ریزی مدون و طولانی مدت تا پایان برنامه ششم و یا حتی تا سال‌های میانی برنامه وابستگی به درآمد نفتی کاملا از بین برود و امسال نیز برای لایحه بودجه 94 و به منظور جبران کاهش 17 هزار و 500 میلیاردی درآمد نفتی از محل درآمدهای جدید فشاری بر مردم وارد نمی‌شود بلکه از محل صرفه جویی و ابتکارات درآمدی جدید این منابع جبران خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۶:۱۰

آنچه در ايران کمبود است مديريت خوب و خلاقيت است. کشورهاي کره و ژاپن و سويس هيچ ندارند نه گاز نه نفت و نه منابع بزرگ زير زميني ولي به سه نکته بالا توجه مي کنند و از هيچ سرمايه ميسازند . در ايران همه منتظر همديگر هستند . با اين وضع بدون تحريم نيز کاري از پيش نمي بريم. بايس کمبودها را شناسايي و در داخل آنها را جبران کرد نه اينکه واردات را تقويت کنيم و سرمايه ها را بيرون از کشور بفرستيم مديريت اقتصادي دل بخواهي همين است. در اروپا و آمريکا فبل از همه سرمايه را آماده مي‌کنند . گروه کاري را در کوچکترين بخشهاي کار مشخص ميکنند. زمان پايان پروژ ها را مشخص ميکنند و بعد شروع به کار مي کنند. در ايران همه بر عکس است.