نماینده ولی فقیه در استان مرکزی «ما میتوانیم» را مهمترین شعار امام خمینی(ره) و ایشان را تجلی واقعی روحیه خودباوری دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مرکزی، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی در جلسه شورای اداری استان و شهرستان خمین افزود: توکل به خدا و اعتماد به مردم دو عنصری بود که امام راحل در مسیر شکلگیری انقلاب اسلامی و پیروزی آن به خوبی از آنها بهره برد و این انقلاب را به پیروزی رساند.
وی با تاکید بر «لزوم افزایش همت برای به سرانجام رساندن موفقیتآمیز امور در میان مسئولان» افزود: تحریمهای اقتصادی مشکلساز هستند، اما میتوان این موانع را با همت بالا و تلاش مضاعف دولت و ملت کنار زد و با بهرهگیری از غیرت دینی و همت کاری مشکلات را برطرف کرد.
وی ظرفیت کشور و استان مرکزی در حوزههای مختلف اقتصادی را قابل توجه عنوان کرد و افزود: استان مرکزی علیرغم برخورداری از پتانسیل سرشار صنعتی با مشکلات زیادی در حوزه اشتغال و تولید مواجه است که رفع این مشکلات نیازمند همت مدیران و تجدید نظر آنان در امور در راستای توسعه اقتصادی است.
امام جمعه اراک به همزمانی شروع برخی فعالیتهای اقتصادی در ایران و کره جنوبی اشاره کرد و گفت: علیرغم شروع همزمان، کره به خوبی مسیر را طی کرد ولی سرعت ما در این حوزه مناسب نبوده و برای جبران عقب ماندگی ها باید فرهنگ کار جمعی و رعایت وجدان کاری را در جامعه نهادینه و ایدههای جدید و نوآورانه را عملیاتی کنیم.
وی با تاکید بر «برنامهریزی مستمر دشمن جهت ضربه زدن به انقلاب و ضعیف جلوه دادن ایران اسلامی»، به اصل 44 اشاره کرد و با بیان اینکه «در حوزه اجرای این اصل قانون اساسی به خوبی عمل نکرده و به اهداف مورد نظر دست نیافتهایم»، هدف انقلاب اسلامی را ایجاد تحول ساختاری و اداری و حذف افراد فاسد از نظام مدیریتی کشور عنوان کرد و افزود: حکومت اسلامی نیازمند نیروهای انسانی کارآمد و سختکوش است تا متعهدانه و عاقلانه تصمیم بگیرند و با همت والا عمل کنند.
وی با اشاره به مشکلاتی همچون خشکسالی و بیکاری گفت: مدیریت درست و توانمند میتواند برای این مشکلات چارهجویی کرده و بازار را با تولیدات داخلی با کیفیت اشباع کرده و صادرات موفق را محقق کند.
درینجفآبادی احیای اقتصاد کشور را در گرو بازتعریف فرهنگ کار گروهی و تعهد اجتماعی دانست و با بیان اینکه «اقتصاد مقاومتی به عنوان یک سیاست پیشرو درمانگر اقتصاد کشور است» گفت: باید زمینه رقابت برای فعالان اقتصادی فراهم شده و تولیدات داخلی در سطحی قابل رقابت با تولیدات کشورهای توسعه یافته تولید و در بازارهای جهانی جایگاه مناسبی برای خود بیابند.
وی با تاکید براینکه «باید تولیدکننده و صادرکننده باشیم نه مصرف کننده و واردکننده»، بر لزوم کاهش هزینههای سربار تولید، جلوگیری از اسراف، استفاده از تکنولوژیهای نوین در تولید، تقویت روحیه تولید و بهرهگیری از متخصصین متعهد در راستای توسعه اقتصادی تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات