• شنبه / ۶ تیر ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94040602928
  • خبرنگار : 71234

نکو در گفت‌وگو با ایسنا:

باید اقتصاد مقاومتی به فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود

باید اقتصاد مقاومتی به فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود

یک عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد که باید اقتصاد مقاومتی به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود و مردم و مسئولان آن را به عینه در زندگی‌شان پیاده کنند.

یک عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد که باید اقتصاد مقاومتی به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود و مردم و مسئولان آن را به عینه در زندگی‌شان پیاده کنند.

ابراهیم نکو در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به بخشی از بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع مسئولان نظام در مورد راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: مقام معظم رهبری با شناخت کامل از ظرفیت‌های کامل کشور اظهارنظرهای عالمانه‌ای درباره پیامدهای مثبت، چالش‌ها و راهکارهای اقتصاد مقاومتی مطرح کردند که با عنایت به این بیانات می‌توان گفت که کشور با داشتن ظرفیت‌های انسانی و منابع دارای قابلیت رسیدن به وضعیت بهتر اقتصادی را دارد.

وی با بیان این‌که طبق تأکیدات مقام معظم رهبری ‌می‌توانیم به رتبه دوازدهم اقتصاد دنیا با استفاده از ظرفیت‌های موجود برسیم، گفت: این امر مستلزم این است که همه آحاد جامعه، مسئولان و دستگا‌ه‌ها با آگاهی از توانمندی‌ها وظایفشان را به درستی بشناسند و از مدل اقتصاد مقاومتی پیروی کنند. مدلی که در بسیاری از کشورها اجرایی شده و می‌توانند در کشور ما با رویکردهای دیگری پیاده‌سازی شود.

این عضو هیأت رئیسه اقتصادی مجلس با بیان این که چرایی پیاده نشدن کامل سیاست‌های مقاومتی در کشور از زوایای مختلف قابل بررسی است، گفت: خوشبختانه حرکت‌هایی در دولت و مجلس شروع شده منتها کافی نیست، باید همتی مضافع برای پیشبرد برنامه‌ها داشت و تنها صرف نظریه، تئوری و سخنرانی کار را پیش نبرد؛ بلکه به جنبه عملی برنامه‌ها توجه کرد.

نکو با تأکید بر این‌که اقتصاد مقاومتی از مرحله تئوری و نظریه‌پردازی گذشته است، گفت: اکنون زمانی است که باید با همت عالی برای پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در کشور تلاش کرده و راه‌های لازم را طی کنند.

وی با بیان این‌ که در اجرای سیاست‌های مقاومتی برخی سهل‌انگاری‌ها و کوتاهی‌ها در عین حال گفت: عزم راسخی نیز برای اجرای اقتصاد مقاومتی وجود دارد اما در عمل به طور کامل مشاهده نمی‌شود؛ به همین دلیل نیاز امروز جامعه فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی در کشور است؛ به طوری که همه مردم و مسئولان آن را ملموس در زندگی‌شان احساس کنند.

نکو در پایان تأکید کرد: یکی از راهکارهای پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در کشور گنجاندن آن در کتب مدارس است تا دانش آموزان از سنین پایین با اقتصاد مقاومتی آشنا شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha