• یکشنبه / ۸ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 94060805015
  • خبرنگار : 90136

تجلیل بیمه رازی از دهیار "سیجان"

تجلیل بیمه رازی از دهیار "سیجان"

شرکت بیمه رازی به عنوان بیمه‌گر اصلی خانه‌های خسارت‌دیده از سیل روستای سیجان، در مراسمی از دهیار این روستا که با خرید بیمه آتش‌سوزی منازل مسکونی خسارات سیل اخیر روستای سیجان را از طریق همین بیمه جبران کرد، تجلیل کرد.

شرکت بیمه رازی به عنوان بیمه‌گر اصلی خانه‌های خسارت‌دیده از سیل روستای سیجان، در مراسمی از دهیار این روستا که با خرید بیمه آتش‌سوزی منازل مسکونی خسارات سیل اخیر روستای سیجان را از طریق همین بیمه جبران کرد، تجلیل کرد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، در گردهمایی شورای مدیران بیمه رازی، معصومه طباطبایی دهیار منطقه سیجان که برای ۲۵۰ واحد مسکونی این منطقه بیمه‌نامه حوادث خریداری کرده بود، تجلیل شد.

طباطبایی دهیار سیجان پارسال پس از اینکه با بی‌میلی اهالی روستا برای بیمه‌کردن خانه‌های خود روبه‌رو شد شخصا موضوع را بررسی و با تصویب شورای محل نسبت به بیمه‌کردن خانه‌های روستا اقدام کرد.

وی دراین خصوص گفت: وقتی اهالی روستا با پیشنهاد بیمه رازی، تنها بیمه‌گری که طی سال‌های گذشته خرید بیمه‌نامه آتش‌سوزی را به روستا داده بود و با پرداخت حق بیمه 15 هزارتومانی مخالفت کردند، برای خرید این بیمه‌نامه از تنخواه دهیاری مصوبه مجمع را گرفتم و بیمه‌نامه را خریداری کردم.

او با بیان اینکه دو روز بعد از وقوع سیل از بنیاد مسکن برای برآورد خسارت به منطقه آمدند و در جلسه‌ای گفتند که می‌توانند بخشی از خسارت را جبران کنند، افزود: در آن جلسه گفتم شما نگران سیجان نباشید، خانه‌های اینجا همه بیمه دارند.

طباطبایی با ابراز تأسف از اینکه سایر روستاهای منطقه فاقد بیمه بودند از همکاران خود خواست تا برای تهیه بیمه اقدام کنند.

در این مراسم مظلومی، مدیرعامل شرکت بیمه رازی هم گفت: این شرکت با وجود اینکه با دریافت مبلغی ناچیز، خسارت زیادی را بابت سیل‌زدگی روستای سیجان پرداخت کرد، اما خود را متضرر نمی‌داند و این اتفاق را گام بزرگی در راستای فرهنگ‌سازی بیمه می‌داند، چنین اقداماتی به خوبی می‌تواند پیام بیمه را به مردم منتقل کند.

وی هدف از صنعت بیمه را خدمت‌رسانی به مردم خواند و گفت: بیمه رازی فرهنگ‌سازی را وظیفه اصلی خود می‌داند تا به مردم این اطمینان را بدهد که با خرید بیمه‌نامه نه‌تنها پولشان به هدر نمی‌رود، بلکه می‌تواند در مواقع لزوم خسارت آنان را جبران کند و نقش مهمی در زندگی آنها داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha