نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه در شرایط رکود، مشکل اصلی اقتصاد ما نبود یا فقدان تقاضای موثر است، گفت: قطعا اگر بخواهیم به دنبال رشد اقتصاد باشیم دولت باید با تحرک بخشیدن به تولید ودنبال کردن موضوع رشد اقتصادی در میان مدت چاره اندیشی جدی برای وضعیت اقتصاد ایران کند.
علی محمد احمدی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان این که سیاست های اقتصادی دولت، شتاببخشی پایدار برای اقتصاد نیست، اظهار کرد: این سیاستها نسخهای است که تنها به نوعی شادابی بخشیدن و طراوت بخشی به اقتصاد کمک میکند.
وی افزود: تسهیلات خرید خودرو و یا کارتهای اعتباری که در این سیاستها پیش بینی شده تاحدودی میتواند مشکلات طرف تقاضا را مرتفع کند اما در شرایط رکود، مشکل اصلی اقتصاد ما نبود یا فقدان تقاضای موثر است.
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین بیان کرد: در بعضی از بخشها مانند خودرو، لوازم خانگی یا کالاهای ساختمان متاسفانه با رشد بی رویه موجودی انبار رو به رو هستیم و این بسته سیاست های اقتصادی تلاش می کند تا حدودی این وضعیت را بهبود بخشد و با تحریک تقاضا تاحدی مشکل طرف تقاضا را حل کند.
نماینده مردم دهلران در مجلس ادامه داد: واقعیت این است که وضعیت اقتصاد ما هم در طرف تولید وهم در طرف تقاضا مشکل دارد و در بسیاری از صنایع به دلیل انباشت موجودی انبار مشکلات طرف عرضه کمتر است اما در برخی دیگر از صنایع به دلیل نبود سرمایه در گردش و شرایط خاص با مشکلات جدی مواجه هستیم.
احمدی با تاکید بر اینکه بسته سیاستهای اقتصادی دولت به نوعی در کوتاه مدت به اقتصاد طراوت میبخشد، اظهار کرد: قطعا اگر بخواهیم به دنبال رشد اقتصاد بوده و وضعیت اقتصادیمان به شکل اصولی بهبود یابد، دولت باید با تحرک بخشیدن به تولید ودنبال کردن موضوع رشد اقتصادی در میان مدت چاره اندیشی جدی برای وضعیت اقتصاد ایران کند.
وی خاطرنشان کرد: قطعا با این مسکنهایی که عمدتا یا طرف عرضه و یا طرف تقاضا را تحریک میکند، شرایط رشد اقتصاد ایجاد نمیشود اما این بسته جدید خروج از رکود میتواند محرک خوبی برای حل مقطعی طرف تقاضا باشد، ولی در عین حال کمک چندانی به موضوع رشد اقتصاد در کشور نمیکند.
انتهای پیام
نظرات