حشمت الله فلاحت پیشه در گفتوگو با ایسنا، گفت: باید به این دید به برجام نگاه کرد که اگر تصویب نمی شد خیلی از شرایط به خوبی الان نبود. برجام خیلی از توطئه ها را کنترل کرد. از این رو باید با چنین دیدی انتظارات از آینده را مطرح کرد.
وی تاکید کرد که برجام مانع بدتر شدن اوضاع مناسبات ایران با دنیا به ویژه در شرایط تحریم شد، البته باید به برجام با دید مدیریت اختلافات در یک حوزه خاص و نه به معنای پایان اختلافات با آمریکا نگریست.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امریکاییها حداکثر ده درصد برجام را اجرایی کردند گفت: در این بین اروپایی ها سعی کردند هفتاد تا هشتاد درصد برجام را اجرایی کنند و البته هنوز درگیر و دار نظام سرمایه داری با مشکل مواجه اند. در کشورهای دیگر نیز برجام به خوبی در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه واقعیت برجام بین ایران و آمریکا بود تصریحکرد: آمریکایی ها تلاش کردند با جلوگیری از ورود سرمایه های مسدود شده ایران به درون جریان توسعه در کشور امضای برجام را ناموفق جلوه بدهند. همچنین تلاش کردند تحریمها را به سایر حوزه های اختلافی با ایران همچون تروریسم، رژیم صهیونیستی حقوق بشر، موشکی و ... ربط بدهند حال اینکه اگر ایران بخواهد در موضوع برجام موفق شود باید نگاه جزیره ای داشته باشد.
فلاحت پیشه توضیح داد: نگاه جزیره ای بدان معنا است که برجام را مرتبط با سایر حوزه های اختلافی با آمریکا نداست و به دنبال آن بود که این مشکل را به صورت جزیره ای حل کرده و یا به جایی رساند چون سایر حوزه های اختلافی هر کدام شرایط خود را دارند.
انتهای پیام
نظرات