• یکشنبه / ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96031407786
  • خبرنگار : 71457

افشای مطالبی جنجالی با هک شدن ایمیل‌های سفیر امارات در واشنگتن

افشای مطالبی جنجالی با هک شدن ایمیل‌های سفیر امارات در واشنگتن

پایگاه‌های اینترنتی از جمله اینترسپت محتوای برخی از ایمیل‌ها میان سفیر امارات با لابی صهیونیستی را منتشر کردند؛ این پیام‌ها حکایت از این دارند که ارتباط محکمی میان امارات و "موسسه دفاع از دموکراسی" (یک نهاد حامی اسرائیل) وجود دارد و همچنین امارات دست به تلاش‌هایی برای تخریب وجهه قطر و کویت زده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از رای الیوم، در میان ایمیل‌های فاش شده، دستورکار مفصلی از نشست میان مسئولان دولت امارات و در راس آنها محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی با مدیران موسسه دفاع از دموکراسی (یک نهاد حامی اسرائیل) قرار دارد.

در این ایمیل‌های هک شده از حساب یوسف العتیبه، سفیر امارات در واشنگتن درخصوص دستورکار نشست قریب الوقوع در ماه جاری میان مسئولانی از دولت امارات با مدیران موسسه دفاع از دموکراسی‌ها آمده است که دو طرف ارزیابی مشترکی نسبت به تغییرات در رهبری عربستان و ایجاد طرحی برای حمایت از ثبات در عربستان و موفقیت آمیز بودن رویکردهای جدید در این کشور دارند.

در دستورکارهای این نشست که قرار است از ۱۱ تا ۱۴ ژوئن جاری میان موسسه دفاع از دموکراسی‌ها و مسئولان اماراتی برگزار شود، همچنین راه‌های برخورد با قطر و شبکه الجزیره به عنوان "منبع برهم زننده ثبات منطقه‌ای" مطرح شده است.

در دستورکارهای این نشست بندهایی نیز مربوط به ایران وجود دارد که از جمله آنها، بررسی گام‌های احتمالی میان ایالات متحده و امارات برای تاثیر گذاری بر اوضاع داخلی در ایران از طریق راه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، اطلاعاتی و ابزارهای هکری است.

از نمونه‌های پیام‌ها، افشای ایمیلی است که ریچارد مینتز، مدیر شرکت روابط عمومی هاربر گروپ به سفیر امارات در واشنگتن داده است و مینتز در این پیام از  العتیبه می‌خواهد تا مقاله‌ای را در پایگاه موسسه دفاع از دموکراسی‌ها با عنوان "حامیان مالی تروریسم به صورت علنی در قطر و کویت فعالیت می‌کنند"، بخواند.

این نهاد اسرائیلی یک موسسه با نفوذ در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا است. این نهاد از العتیبه، سفیر امارات در واشنگتن نیز خواسته بود تا دیداری با محمد دحلان، از رهبران سابق جنبش فتح داشته باشد.

در این پیام‌های فاش شده، همچنین آمده است که سفیر امارات برای بدجلوه دادن قطر و کاستن نقش منطقه‌ای آن و تحریک به هدف قرار دادن قطر از طریق راه‌های امنیتی و سیاسی و متهم کردن قطر در کنار کویت به حمایت مالی از اقدامات تروریستی تلاش می‌کرده است.

در یکی از پیام‌ها که تاریخ آن ۱۶ اوت گذشته است، جان هانا، مشاور دیک چنی، معاون رئیس جمهوری اسبق آمریکا نامه‌ای را به العتیبه فرستاده و مقاله‌ای را در این نامه ضمیمه کرده است که در این مقاله اعلام شده امارات و موسسه دفاع از دموکراسی‌ها مسئول کودتای نظامی در ترکیه بوده‌اند و هانا در پایان پیامش به العتیبی نوشته است: من مفتخر هستم که در تیم تو هستم.

در این پیام‌ها همچنین فاش شده است که تماس‌هایی میان امارات و آمریکا برای جلویگری از برگزاری کنفرانس حماس در دوحه، پایتخت قطر برقرار شده است. طبق این پیام، سفیر اماراتی با حالت استهزاء گفته است: آیا نباید مکان پایگاه آمریکا در قطر تغییر کند؟

در ایمیلی که العتیبه در ۳ ژوئیه ۲۰۱۳ پس از مدتی کوتاه از برکناری محمد مرسی، رئیس جمهوری معزول مصر توسط ارتش این کشور فرستاده است، سفیر امارات بر استیون هادلی و یوشوا بولتن، دو مسئول سابق در دولت بوش درمورد دیدگاه دولت آمریکا درخصوص مصر و بهار عربی اعمال فشار کرده است.

وی گفته است: کشورهایی چون اردن و امارات آخرین کشورهایی هستند که در اردوگاه میانه روی قرار دارند. بهار عربی رادیکالیسم را علیه میانه روی تشدید کرده است.

وی درخصوص برکناری مرسی گفته است: وضعیت در مصر در حال حاضر یک انقلاب دیگر است، بسیاری از مردم در خیابان‌ها هستند که تعدادشان بیشتر از تعداد مردم حاضر در خیابان‌ها در ژانویه ۲۰۱۱ است، این کودتا نیست بلکه انقلاب است. کودتا زمانی است که ارتش به زور اراده خود را بر مردم تحمیل می‌کند و امروز ارتش به خواسته‌های مردم پاسخ مثبت داده است.

پایگاه اینترسپت گزارش داد که سفیر امارات هدایای ارزشمندی را به تعدادی از خبرنگاران مهم در واشنگتن در روزهای تولدشان داده است.

این پایگاه افزود، هکرهایی که نام گلوبالیکس را برخود گذاشته بودند، تلاش کردند تا با استفاده از یک حساب در روسیه، فعالیت‌های خود را نامعلوم بگذارند یا اینکه چه بسا پای روسیه را به میان بکشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha