محمد رئیسزاده در حاشیه هشتمین کنگره پزشکی طب رزم که امروز (۹ اسفندماه) در بیمارستان صحرایی علی بن ابیطالب(ع) آبادان برگزار شد، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اکنون پس از گذشت 29 سال از اتمام جنگ تحمیلی و با توجه به تغییر سبک و روش و حوادث جنگهای اخیر، حضور جراحان و پزشکان ما در مناطق جنگی خصوصا در عراق و سوریه باعث به دست آوردن تجربیات بسیار زیادی در حوزههای پزشکی، پرستاری و جراحی برای کشور شده است.
وی افزود: 230 تیم درمانی متشکل از 600 جراح و پزشک و پرستار طی پنج سال گذشته در مناطق جنگی عراق و سوریه حضوری پررنگ و مؤثر داشتهاند.
رئیسزاده عنوان کرد: این تیمها که عضوی از جامعه پزشکی کشور به شمار میروند، در سختترین مناطق جنگی دو کشور عراق و سوریه حضوری مؤثر داشتهاند.
وی از رکورد جامعه پزشکی در انجام اقدامات پزشکی برای مدافعان حرم و جبهه مقاومت خبر داد و گفت: پزشکان، جراحان و پرستاران ما با رکوردی 10 دقیقهای توانستهاند اقدامات اساسی و مراقبتی برای مدافعان حرم اهلبیت(ع) و رزمندگان جبهه مقاومت انجام دهند.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور تصریح کرد: هدف از برگزاری هشتمین کنگره طب رزم این است که تجربیات به دست آمده از جنگهای اخیر را به بیش از 200 نفر از پزشکان، دانشجویان و اساتید دانشگاههای پزشکی انتقال دهیم.
انتهای پیام
نظرات