• سه‌شنبه / ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97012810135
  • خبرنگار : 71496

اولین رایزنی قاهره و واشنگتن پس از حمله هوایی غرب به سوریه

اولین رایزنی قاهره و واشنگتن پس از حمله هوایی غرب به سوریه

قاهره و واشنگتن در اولین نماس تلفنی پس از حمله سه‌گانه غرب به سوریه به بررسی پیامدهای این حمله پرداخته و در مورد ادامه رایزنی‌ها و هماهنگی‌ها جهت پیشبرد روند سیاسی و تشویق همه طرف‌ها به مشارکت مثبت در مذاکرات صلح سوریه به اتفاق نظر رسیدند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه مستقل رای الیوم، احمد ابو زید، سخنگوی وزارت خارجه مصر از تماس تلفنی سامح شکری، وزیر خارجه این کشور که از طرف پل سالیوان، کاردار وزارت خارجه آمریکا داشت، خبر داد و گفت: دو طرف در این گفتگوی تلفنی به بررسی آخرین تحولات در سوریه پرداختند.

ابو زید گفت: شکری در این تماس تلفنی ضمن ارائه ارزیابی مصر از تنش‌های نظامی در سوریه، بر لزوم افزایش تلاش‌ها برای پیشبرد روند سیاسی با هدف دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای بحران سوریه طبق اصول بین‌المللی و با نظارت سازمان ملل تاکید کرد.

سخنگوی وزارت خارجه مصر افزود: شکری در این گفتگو بر مخالفت کامل مصر با استفاده از سلاح‌های ممنوعه بین‌المللی در خاک سوریه تاکید کرد و با اشاره به موضعگیری ثابت قاهره در این زمینه، خواستار انجام یک تحقیقات بین‌المللی و شفاف شد تا درباره صحت استفاده از سلاح‌های شیمایی در سوریه تحقیقات شود.

دو طرف در مورد ادامه هماهنگی‌ها و رایزنی‌ها در مرحله آتی جهت پیشبرد روند سیاسی سوریه و تشویق همه طرف‌های درگیر به مشارکت مثبت در مذاکرات صلح به اتفاق نظر رسیدند.

این اولین رایزنی علنی قاهره و واشنگتن پس از حملات هوایی اخیر آمریکا و همپیمانانش به سوریه محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha