• جمعه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۸:۳۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97022111570
  • خبرنگار : 71290

سفیر کشورمان در فرانسه بیان کرد

خروج آمریکا از برجام فرصتی مناسب جهت اثبات سیاست مستقل اتحادیه اروپا

خروج آمریکا از برجام فرصتی مناسب جهت اثبات سیاست مستقل اتحادیه اروپا

سفیر کشورمان در پاریس با حضور در استودیوی خبر رادیو و تلویزیون مونت کارلوی فرانسه در خصوص موضوعات مختلف و تحولات بین المللی و منطقه ای گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا، ابوالقاسم دلفی با اشاره به خروج آمریکا و تاثیر آن بر اجرای برجام گفت: این رویداد فرصت مغتنمی به کشورهای اروپایی داده است تا سیاست مستقل خود را در مقابل منافع مبتنی بر یکجانبه گرایی آمریکا پیگیری و اثبات کنند.

وی با توجه به تنش ایجاد شده توسط رژیم صهیونیستی در سوریه اظهار کرد: منشاء اصلی ایجاد تنش چند روز گذشته رژیم صهیونیستی بوده که روز سه‌شنبه با شلیک دو فروند موشک به اطراف دمشق آغاز شده است.

وی ادامه داد: دولت سوریه در پاسخ به این حملات مواضع این رژیم را در بلندی های جولان که جزء خاک سوریه می باشند، هدف قرار داده است.

دلفی تاکید کرد: همانطور که رئیس جمهوری ایران نیز اظهار داشتند، جمهوری اسلامی ایران خواهان افزایش تنش در منطقه نیست و حفظ صلح و امنیت را برای پیشرفت و توسعه لازم و در جهت پیشبرد اهداف اقصادی کشورمان ضروری می داند.

سفیر کشورمان در فرانسه بار دیگر حضور مستشاری ایران در سوریه را کاملا مشروع و براساس دعوت دولت قانونی این کشور جهت مبارزه با تروریسم و داعش توصیف کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha