• دوشنبه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 97032813037
  • منبع : نمایندگی خوزستان

نجات مرد 120 کیلویی از عمق چاه آب

نجات مرد 120 کیلویی از عمق چاه آب

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول از نجات مردی که به یک حلقه چاه آب به عمق ۴۰ متر سقوط کرده بود، خبر داد.

عبدالحسین معظم‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ساعت ۲۲:۴۳ دقیقه شب گذشته (27 خردادماه) طی تماس شهروندی با سامانه ۱۲۵ این سازمان گزارش سقوط مردی ۳۰ ساله در یک حلقه چاه آب به عمق ۴۰ متر در ابتدای جاده زیباشهر اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: ستاد فرماندهی عملیات سریعا اکیپ امداد و نجات سازمان را به محل حادثه اعزام و بلافاصله اقدام به نجات جان حادثه دیده کردند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول با بیان اینکه این عملیات بیش از دو ساعت زمان برد، تصرح کرد: با توجه به مشکلات موجود نظیر نیمه کار بودن ساختمان و فاصله ۲۰ متری خودروی امداد با دهانه چاه، با ابتکار ناجیان ۱۲۵ و با استفاده از جرثقیل و وینچ خودرو خوشبختانه فرد مصدوم که وزنی حدود ۱۲۰ کیلوگرم داشت توسط آتش‌نشانان و با جانفشانی امدادگر عبدالعظیم بهزادفر از عمق چاه بیرون آورده شد و توسط عوامل ۱۱۵ به بیمارستان انتقال یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha