• دوشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۷:۲۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 97051508264
  • منبع : نمایندگی فارس

کشف احتکار 165 میلیاردریالی در فارس

کشف احتکار 165 میلیاردریالی در فارس

ایسنا/فارس فرمانده انتظامی استان فارس گفت: مأموران پلیس آگاهی در این استان 2 هزار و 260 تن برنج احتکار شده به ارزش 165 میلیارد ریال را در شیراز کشف کردند.

‌به گزارش ایسنا، به نقل از سایت پلیس استان فارس، سردار احمدعلی گودرزی گفت: مأموران اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی استان، از اخباری مبنی بر نگهداری و احتکار برنج در دو انبار واقع در شیراز مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند‌.

گودرزی افزود: بلافاصله با کسب مجوز قضائی و با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی و اداره صنعت و معدن و تجارت‌ طی دو عملیات جداگانه از انبارهای مورد نظر بازدید به عمل آمد که در نتیجه آن 2 هزار و 260 تن برنج که فاقد مدارک ورودی و خروجی و احتکار شده بود، کشف و توقیف شد‌.

وی با بیان اینکه ارزش این محموله برنج احتکار شده 165 میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این خصوص دو نفر متهم دستگیر و تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر همدستان این افراد ادامه دارد‌.

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: شهروندان می‌توانند اخبار و اطلاعات خود پیرامون این موضوع را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha