• جمعه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 97051909921
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

استاندار خراسان‌شمالی تأکید کرد

ضرورت تبدیل مانه و سملقان از معبر به مقصد گردشگری

ضرورت تبدیل مانه و سملقان از معبر به مقصد گردشگری

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان‌شمالی گفت: شهرستان مانه و سملقان و تمام استان باید از معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود تا اقتصاد استان بتواند از مزایای عبور سالانه ۲۰ میلیون زائر و مسافر در این مسیر منتفع شود.

به گزارش ایسنا، «محمدرضا خباز»  در شورای اداری شهرستان مانه و سملقان، تصریح کرد: این استان با جاذبه‌های فراوانی که دارد، ظرفیت تبدیل شدن به مقصد گردشگری را داراست و باید بتوانیم با تقویت و توسعه این جاذبه‌ها، ماندگاری و اقامت مسافران در استان را افزایش دهیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاوزی در مانه و سملقان، چاره‌جویی مسئولان برای تقویت هنرستان کشاورزی این شهرستان را خواستار شد و بر گسترش طرح‌ها و سامانه‌های نوین آبیاری کشاورزی تأکید کرد.

استاندار با بیان این‌که مدیران نباید شأنی بالاتر از شأن خدمت به مردم برای خود در نظر داشته باشند، افزود: بالاترین عمل گره‌گشایی از کار مردم در راه رضای خداست.

خباز هم چنین با اشاره به شرایط سیاسی بین‌المللی خاطرنشان کرد: مردم نباید نگران حرف‌های بیهوده آمریکا باشند و باید ضمن پرهیز از اختلاف‌افکنی و حاشیه‌پردازی، طوری کار کنیم که هفته دولت امسال و به خصوص، دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب باشکوهتر از سال‌های گذشته برگزار شود. 

وی ادامه داد: مردمی که 330 هزار شهید تقدیم کرده‌اند، از نظام جمهوری اسلامی دست بر نمی‌دارند و البته تصمیمات مسئولان هم باید عالمانه و با خرد جمعی همراه باشد.

استاندار خراسان‌شمالی یادآور شد: در این سفر و در پی تشکیل نشست مشترک اعضای شورای شهر با مدیران استانی، مصوبات خوبی برای برطرف کردن برخی مشکلات منطقه اتخاذ و مقرر شد دو مدیر استانی شامل مدیرکل منابع طبیعی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی به نمایندگی از استاندار در جلسات پیگیری و حل این مشکلات شرکت کنند.

«غلامرضا عوض‌زاده» فرماندار مانه و سملقان هم با اشاره به سکونت 70 درصد جمعیت صد هزار نفری این شهرستان در روستاها، به بیان مهم‌ترین قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این شهرستان در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنعت پرداخت و مساعدت استاندار برای تسریع در طرح توسعه بیمارستان پورسینا، تکمیل شبکه پایاب سد شیرین دره، تکمیل و توسعه مجتمع گلخانه‌ای شهرستان و تصفیه‌خانه فاضلاب شهر آشخانه را خواستار شد. 

نماینده 5 شهرستان استان در مجلس نیز با قدردانی از خباز بابت دفاع از تقسیم استان خراسان و تشکیل استان خراسان‌شمالی در مجلس ششم گفت: با وجود خروج آمریکا از برجام، مردم مطمئن باشند که نظام با تصمیم مدبرانه خود مبنی بر حفظ برجام بدون آمریکا و تعامل با دیگر کشورها اجازه نمی‌دهد مشکل زیادی برای آنان پیش بیاید.

«علی قربانی» افزود: هم‌اکنون آمریکا در دنیا منزوی شده و کشورهای دیگر با ما همکاری می‌کنند، ضمن این‌که در 4 ماهه امسال هم میزان فروش و هم نرخ فروش نفت ایران از ارقام پیش‌بینی شده در قانون بودجه بیشتر بوده و تخصیص اعتبارات تملک دارایی‌های کشور نیز 2300 درصد افزایش داشته است.

 وی تصریح کرد: باید بیش از پیش بر منابع داخلی تکیه کنیم و درصدد اصلاح نظام اداری و بانکی باشیم تا مشکلات مردم کمتر شود.

حجت الاسلام «احمدزاده» امام جمعه آشخانه نیز با اشاره به پیشینه آشنایی خود با دکتر خباز استاندار خراسان‌شمالی، به ذکر توصیه‌های اخلاق مدیریتی برای مدیران و حضار در نشست پرداخت.

استاندار در پایان این سفر از خطوط تولید کارخانه رب گوجه فرنگی دشت بهار دیدن کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha