• دوشنبه / ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97052211455
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

در بازدید از بندر چابهار مطرح شد؛

ضرورت اتصال بندر شهید بهشتی به پسکرانه با احداث راه آهن و بزرگراه

ضرورت اتصال بندر شهید بهشتی به پسکرانه با احداث راه آهن و بزرگراه

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون امور زیربنایی پدافند غیر عامل کشور در رأس هیأتی از طرح های توسعه ای بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری و مطالعات مفهومی پدافند غیر عامل از این منطقه بازدید کرد.

‌به گزارش ایسنا- ‌مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان در نشست مشترکی که با موضوع بررسی مطالعات مفهومی پدافند غیر عامل در بندر شهید بهشتی چابهار برگزار شد، اظهار کرد: اختصاص بخشی از کالاهای اساسی کشور از طریق بندر چابهار به منظور بهره مندی از ظرفیت های ایجاد شده در این بندر و با هدف تمرکززدایی از بنادر حوزه خلیج فارس و تأمین نیازهای اساسی استان سیستان و بلوچستان و استان های همجوار کرمان، خراسان جنوبی و سمنان ضروری است‌.

آقایی، برقراری تعادل، کاهش هزینه و زمان و حرکت و مقاوم سازی، بازدارندگی و آمادگی در برابر تحریم ها و تهدیدات آینده را در راستای اهداف پدافند غیر عامل ضروری خواند و تدبیر و جدیت در مباحث مربوط به دریای عمان را از اولویت‌های دریایی کشور دانست.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان بر تکمیل و احداث راه آهن چابهار – ایرانشهر – زاهدان بعنوان یکی از زیرساخت های اصلی توسعه محور شرق کشور تأکید و ایجاد دسترسی های ریلی در بنادر و اتصال به شبکه حمل و نقل ریلی کشور را بعنوان مهمترین عوامل کاهش بهای تمام شده کالا و ایجاد مزیت رقابتی حائز اهمیت خواند که سرمایه گذاری دولت همراه با ایجاد مشوق های بخش خصوصی به منظور ورود و تکمیل کننده این حوزه ضرورت دارد‌.

معاونت زیربنایی پدافند غیر عامل کشور در این نشست اظهار کرد: اهمیت بندر راهبردی و اقیانوسی چابهار از دوران دفاع مقدس و به عنوان بندر پشتیبان خارج از محدوده خلیج فارس عینیت یافت‌.

سردار ساسانی پیشرفت و توسعه حاصل شده در بندر چابهار در زمینه واردات، صادرات، ترانزیت و پیوند با کشورهای همسایه را مثبت و قابل تقدیر خواند و افزود: بندر شهید بهشتی با توجه به توسعه و ظرفیت‌‌هایی که در آن ایجاد شده و با رعایت مباحث پدافند غیر عامل؛ نقطه قوت کشور در برون رفت از محدودیت ها و تحریم های یکجانبه‌ای است که تسریع در توسعه آن برای دشمنان و تهدیدکنندگان بازدارندگی ایجاد می‌کند.

وی پیش بینی های لازم و مطالعات پدافند غیر عامل را در حوزه های واردات، صادرات، خدمات بندری و خطوط کشتیرانی مورد تأکید و بر اجرای آیین نامه مرزبانی زیستی پدافند غیر عامل، طرح مدیریت بحران در حوادث احتمالی، تعریف و تعیین مسئولیت در مواجهه با شرایط اضطرار، برگزاری مانورهای سالیانه با موضوعات سایبری و دریایی و برگزاری دوره های آموزشی را جهت آمادگی در شرایط بحران تصریح کرد‌.

معاون زیربنایی پدافند غیر عامل کشور پیشرفت طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار و تأمین تجهیزات استراتژیک در زمان کوتاه مدت برجام را بسیار مثبت و حائز اهمیت ارزیابی کرد و گفت: حمایت و پیگیری سازمان پدافند غیر عامل در جهت تصویب راه های دسترسی و اتصال به پسکرانه بندر و درب های خروج بندر شهید بهشتی و همچنین الحاق فاز ۵ به طرح کنونی امری ضروری است.

در پایان مدیر کل مدیریت بحران، پدافند غیر عامل و HSE سازمان بنادر و دریانوردی نیز در این جلسه گفت: دستورالعمل طرح مدیریت بحران در سازمان بنادر و دریانوردی مدون و مصوب و به بنادر ابلاغ شده است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha