به گزارش ایسنا، دکتر ایرج نظری رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جمع دانشجویان جدیدالورود در تشریح برخی اشکالات سیستم آموزشی، تاکید کرد: فارغ التحصیلان پزشکی باید با محیط کار در آینده آشنا شوند و بدور از تصویرسازی غلط و القای ناامیدی در جهت پیشرفت جامعه گام بردارند.
وی با بیان اینکه دانشجویان فارغ التحصیل پزشکی حتما میبایست آشنایی کامل به وضعیت و مسائل بهداشت و درمانی داشته باشند،گذری هم به سفر وزیر بهداشت به خوزستان زد و گفت: علیرغم حوادث تروریستی اهواز ولی وزیر بهداشت بطور ویژه از مراکز بهداشتی و درمانی ۱۶ شهر خوزستان بازدید کرد.
دکتر نظری در ادامه افزود: وزیر بهداشت در این سفر از نزدیک با مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان خوزستان آشنا و با افتادگی و روحیه ای مردمی در بین مردم حضور پیدا کرد و بر ضرورت خدمت رسانی به مردم تاکید داشت.
وی حضور وزیر بهداشت در بین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی را فرصتی خوب برای بیان رو در روی مشکلات و خواسته های دانشجویان برشمرد و گفت: متاسفانه برخی در این بین فرصت سوزی کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز همچنین بیان کرد: رفتار دانشجو باید بر اساس اعتقادات قلبی باشد تا شاهد پیشرفت کشور باشیم.
وی در ادامه گفت: بنده به عینه شاهد بودم که وزیر بهداشت در سفر ۵ روزه خود به خوزستان با حضور در کنار مردم به دنبال شنیدن و رفع مشکلات مردم استان تا پاسی از شب در بیمارستانهای استان حضور پیدا کرد و با بیماران از نزدیک گفت و گو میکرد.
دکتر نظری تاکید کرد: اگر تریبونی در اختیار کسی قرار می گیرد باید به بهترین نحو بهدور از هیاهو و جنجال و توهین خواسته خودش را بیان کند.
به گزارش وبدا، وی در پایان با بیان اینکه عوارض و هزینه های درمان پدیده ریزگرد ها و مشکلات تنفسی مردم متوجه وزارت بهداشت می شود، گفت: دستگاه های مربوطه باید برای علاج این مشکل چاره ای بیندیشند و همه ما به ویژه دانشجویان باید بدور از تصویرسازی غلط و القای ناامیدی در جهت پیشرفت جامعه گام برداریم.
انتهای پیام
نظرات