دکتر محمدرضا هادیان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا عدم رونق برخی رشتههای دانشگاهی و وضع اقتصادی موجود کشور را بیشترین علت گرایش افراد به رشتههای پزشکی و فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، شنواییشناسی و بیناییشناسی دانست و افزود: رشتههای این دانشکده در راستای نیازهای کشور و بویژه پدیده سالمندی در جمعیت کشور است و از این رو با استقبال روبهرو میشوند و جزو رشتههای نسبتا با درآمد مناسب در ایران و جهان هستند. در حال حاضر فارغالتحصیلان این رشتهها میتوانند در مراکز دولتی مانند بیمارستانها، مراکز توانبخشی یا حتی فدراسیونهای ورزشی فعالیت داشته باشند.
وی با بیان اینکه دوره کارشناسی رشتههای دانشکده حدودا 4.5 سال است، اظهار کرد: دانشجویان بعد از گذراندن دوران طرح و به دست آوردن ۶ سال سابقه کار در بیمارستانها میتوانند اقدام به تاسیس کلینیک خصوصی کنند.
دکتر هادیان با اشاره به اینکه نیاز به رشتههای دانشکدههای توانبخشی واقعی است، یادآور شد: از این رو، بیشتر دانشجویان به خاطر بازار کار مناسب و دوره تحصیل این رشته و همچنین بالا رفتن سن جمعیت و نیاز به خدمات ایشان ترجیح میدهند این رشتهها را انتخاب کنند.
رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه مسؤولان و سیاستگذاران باید برای دیگر رشتهها بازار کار مطلوب فراهم کنند، تاکید کرد: وزارت بهداشت باید به عنوان متولی اصلی در حوزه آموزش پزشکی یک برنامهریزی در سطح کلان انجام دهد تا فقط دانشجویان به یک تا چند رشته خاص گرایش نداشته باشند.
انتهای پیام
در گفتوگو با ایسنا مطرح شد
عدم رونق برخی رشتهها، دلیل بیشترین گرایش افراد به رشتههای پزشکی

رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: عدم رونق برخی رشتههای دانشگاهی و وضع اقتصادی موجود کشور بیشترین علت گرایش افراد به رشتههای پزشکی است، بنابراین ضرورت دارد تا مسؤولان و سیاستگذاران برای دیگر رشتهها بازار کار مطلوب فراهم کنند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات